• Keyser Soze
    14.8k
    Zna li netko zašto Torrente u 2024. ima samo 3 odigrane utakmice i to zadnja 3 kola?
  • sebenico
    1.2k
    Zajec je svako malo u Grčkoj, sad je bio tjedan dana...jasno mi je da mu je tamo obitelj, ali...Haza

Zajec, kao istinska legenda kluba, je bio dobar PR potez za pobjedu na prvim demokratskim izborima u povijesti kluba, ali mi on ne ulijevanje povjerenje sa svojim komptenencijama i poduzetnošću za voditi klub. Radije bih tu vidio Bobana ili nekog takvog s energijom, reputacijom, vezama itd.
  • Droljo
    18.6k

Ako sam dobro shvatio zeko i nije tu da bi odrađivao ne znam kakav posao. Postoje ljudi za to.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    s obzirom na ozljedu križnih ligamenata prije 2 godine pametna klauzula, ali malo razočaranje. Može on ispasti dobar, ali očekivao sam ipak neko jače, dokazanije ime.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Ako je ovo oko Torrentea istina nadam se da je iznimka i da nije to rang igrača kojeg mislimo dovoditi. On i Pjaca su low risk poslovi koji ne garantiraju ništa, očekujem ipak određeni rizik u dovođenju jačih imena.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Na kraju pisu za Cavlinu da dolazi u petak u Osijek
  • Olmic
    5.1k
    zeko je “maskota” u smislu tu je radi imena, vole ga ljudi, ali operativno sam uvjeren da ne odlucuje o nicemu sto je i okej jer nije predsjednik uprave , a nije ni sd.
  • CastAway1986
    3.5k
    pa ili nije on ili nisu u klubu htjeli produžiti ugovor stoga ne vidim razlog zašto bi ga uopće forsirali da igra..
  • Daliban
    4.1k
    Prati li tko LaLigu toliko religiozno da gleda i utakmice Granade? Kakav je taj Torrente?
  • Laugreano
    4.5k
    Govore navijaci Granade da je bio Top talent i da je igrao odlicno prije ozljede, kasnije da je nestao. Po prici dosta podsjeca na Ferra. Po nekoj statistici je među top 5 igraca po najmanjem postotku dodavanja unazad.
    https://twitter.com/MaitreEcossais/status/1758617794206118085/photo/1
  • Haza
    10k
    Da me se krivo ne shvati, nemam problem da Zeko ide u Grčku, ali onda nisi na profesionalnom ugovoru, nego volontiraš. Marić se silno trudi, ali je zelen u poslu i nesiguran je, zato se još neki poslovi nisu završili. Npr. oko Milanovića je sto ljudi pitao za mišljenje, a to tako ne ide, igrač neće ni doći ako osjeti da nemaš vjeru u njega. Zeko je sam naglasio da će biti šef, da je njegova zadnja, onda je nezgodno ako zgibaš na tjedan dana u Atenu, pa se ne javiš na telefon, a nekad propadne posao jer nisi na vrijeme odgovorio na mail.
  • Nogo
    8.4k
    B.Barišić potpisao za Turski Trabzonspor za 1,5m godišnje.
    Hvala Bogu pa bar o njemu neće više biti govora.
  • scooniepenn
    5.1k

Uz svo dužno poštovanje Pjaca i on ne mogu stati u istu rečenicu. Pjaca je igrač koji je igrao u Juventusu, hrvatski reprezentativac i jedan od nekoliko najvećih transfera u povijesti Dinama. Premda nikad više neće biti ono što je bio prije loma u Estoniji, siguran sam da će on dati svoj značajan doprinos ako dođe u Dinamo. Torrenteu je postignuće 30-ak utakmica kroz 3 sezone u ove godine posljednjeplasiranom klubu Primere.
  • Olmic
    5.1k
    Sad uskoro ocekujen laporea onog za ovu vijest o raulu
  • cibona
    5.8k
    Ovo vezano za milanovica mi se nikako ne sviđa. Zar je tako teško izdvojiti novce za pravo desno krilo koje će ujedno odmah biti pojačanje?

Milanović niti je desno krilo (igra više lijevo) niti je pojačanje. Ako ga šaljemo na posudbu u lokomotovu samo zato da bismo dovodili šotičeka niti to nije dobro zato jer šotiček neće biti pojačanje na desnoj strani.

Šotiček je zalog za budućnost, a ne instant pojačanje.

Ovo u obrani na žalost, ne ulijeva mi povjerenje. Low risk opcija, ali siguran sam da možemo pronaći bolje od toga...Uostalom, zašto ne vjeruju perkoviću?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.