sasvim je realno i potrebno pričati o izbornikovoj odgovornosti za ovaj rezultat, sasvim je realno pričati o smjeni, tu je već 7 godina i možda je vrijeme za nešto novo. međutim, ajmo to zadržati na normalnoj razini, bez nepotrebnih vrijeđanja, omalovažavanja i slično. — db-izbjeglica
ja sam uvjeren da bi na ovom euru prošli puno bolje da smo u obrani imali jednu iskusnjaru na raspolaganju! — db-izbjeglica
možemo raspravljati jel to dobro ili ne, ali uvedeni su novi igrači i to relativno dobro funkcionira. — db-izbjeglica
U periodu o kojem govoriš stvorio se "hajp" iz razloga što smo nakon 8 godina lutanja s momčadima u kojima je kronično nedostajalo talenta, napokon imali momčad s više veoma kvalitetnih igrača. Nemoj me krivo shvatiti, ali govoriti da želiš tako nešto u trenutku kad u zadnjih 6 godina imamo drugo i treće mjesto na svijetu plus finale Lige nacija, više je nego deplasirano. — xavier
NEPOPULARNO MIŠJENJE:
ja sam uvjeren da bi na ovom euru prošli puno bolje da smo u obrani imali jednu iskusnjaru na raspolaganju!
uvjeren sam da ne bi primili barem jedan od dva gola primljena gola u nadoknadama da je tamo zadnjih par minuta stajao vida ili lovren. — db-izbjeglica
Nemoj me krivo shvatiti, ali govoriti da želiš tako nešto u trenutku kad u zadnjih 6 godina imamo drugo i treće mjesto na svijetu plus finale Lige nacija, više je nego deplasirano. — xavier
2018. smo igrali dobar nogomet,
2021. je bilo preslika ovome uz malo vise snage i energije, pa se otislo na dalje.
2022. je bilo isto kao i ovo, samo sto par individualnih trenutaka je odlučilo, kao i stravičan niz Lukakuovih promašaja od kojih jedan da je ušao, imali bi 2 boda kao i sada. Brazil doduse je bila jedina odlicna tekma s nase strane tada. — Paggini
Kaj nije Vrsaljko "ambasador" saveza? Pa nije on u stožeru?. — Crusades1986
Netko kao Vida? :) — Mali Zeus
To je opravdana kritika na Dalićev račun. Njegovo uvođenje igrača uvijek je posljedica spleta okolnosti. Šutalo i Erlić su u LN zaigrali jer su svi drugi stoperi otpali i bio je primoran dati im šansu. — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.