• Jurki
    27.9k
    Na Zoni Dinamo svi seru po Mariu Pašaliću — Mali dioničar

Umjesto koga bi to Mario Pasalic trebal igrati u sredini?
    Kova je ziher unutra, Modrica nema muda posjesti na klupu.
    Zamisli sredinu Kova, Modric i Pasalic.. zbusili bi nas ko ementaler.
    Ono sranje s izmisljanjem pozicija necu opce komentirati.
  • NitkoBitan
    40k
    Na Zoni Dinamo svi seru po Mariu Pašaliću. — Mali dioničar

Ne bih rekao.

Ja prvi smatram da je bolje da krilo igra Pasalic umjesto Majera kad se vec improvizira. Pasalic se dobro ubacuje u 16m i mozemo od toga profitiram.

Na kraju krajeva bez krila i sa Kramaricem i Budimirom se moze igrat 4-4-2.
  • Mali dioničar
    21k

Serete tu po Pašaliću, a najjača stvar koju sam pročitao je sa Španjolska igra drugačije i kaj bi to Pašalić donio u igri protiv Italije.

Kako je već napisano, ako ste gledali Španjolska-Italija i vidjeli prigode Pedrija i Wiliamsa u prvom poluvremenu koji su glavom sa 5 metara darivali Talijane. Španjolskoj je falio upravo Pašalić koji je doktor za takve situacije da ih zakuca 2:0 u 15. minuti i dovede utakmicu na 5 razlike za Španjolsku koliko bi i bilo zasluženo.
  • emilperska
    18.9k

Meni je najviše žao što Pašalić nije dobio više minuta s Petkovićem, ali iza Petkovića, ne na krilu. Ovo na krilu s njim je udaranje mrtvog magarca. Makar je i dalje on, bolja opcije od Krame meni za desno krilo.
  • Jurki
    27.9k

Ne serem po Pasalicu vec tvrdim da covjek nije krilo.
    Ako zalizani smatra da Pasalic treba igrati, onda nek igra.
    Ali nek igra na prirodnoj poziciji a ne da ga se trpa na krilo na kojem nemre dati ono kaj inace pruza u Atalanti.
  • Mlađi referent
    16.3k
    i vidjeli prigode Pedrija i Wiliamsa u prvom poluvremenu koji su glavom sa 5 metara darivali Talijane. — Mali dioničar

Koliko je ovo užasno sročeno i potpuno promašuje poantu

Nije problem imat Pašalića koji može donijet nešto s Pedrijeve pozicije sa svojim ulascima, a gle, fun fact, Pedri nije krilo. Trpanje u 16 i potreba za igračem tamo je došla jer upravo imaju dva brutalna krila Nicu i Yamala koji te prilike stvaraju i radi njih dolazi do takvih situacija.

Nama će bit dva puža na toj strani koji nemaju ništa što krilo treba imat pa ni ono najosnovnije.
  • Mali dioničar
    21k
    Koliko je ovo užasno sročeno i potpuno promašuje poantu

Nije problem imat Pašalića koji može donijet nešto s Pedrijeve pozicije sa svojim ulascima, a gle, fun fact, Pedri nije krilo. Trpanje u 16 i potreba za igračem tamo je došla jer upravo imaju dva brutalna krila Nicu i Yamala koji te prilike stvaraju.
    — Mlađi referent

Hahah, da totalno promašuje poantu a upravo je tako Pašalič zabio gol Španjolcima za 3:3 u Kopenhagenu i još mu je to zaštitni znak u talijanskoj ligi.

Pa i Wiliams igra krilo pa je imao zicera glavom sa peterca.

To kaj ti smatraš da se igrači kreću na terenu kao u stolnom nogometu je meni smiješno, užasno sročeno i promašuje poantu.
  • Paggini
    101k
    Pašalić je izvrstan i najpodcjenjeniji igrač reprezentacije, ali Pašalić ovu sezonu u Atalanti, barem to sitno što sam gledao, igrao je na poziciji osmice ili nešto između osmice i šestice.

Koji će on kurac na jebenom krilu? Mislim zašto ne bi onda stavili Gvardiola na 10? Šta fali i Sosi na 9? Pa kakve su ovo jebene gluposti, jesmo mi jedina ekipa na prvenstvu kojoj krila imaju nula minuta NA KRILU u dvije utakmice?
  • Mlađi referent
    16.3k
    upravo je tako Pašalič zabio gol Španjolcima za 3:3 u Kopenhagenu i još mu je to zaštitni znak u talijanskoj ligi. — Mali dioničar

Mali Dioničar i vraćanje u povijest, spajanje nespojivog. Ništa novo

Pa i Wiliams igra krilo pa je imao zicera glavom sa peterca. — Mali dioničar

I to sam i napisao da se Dalić i nada. Ne zanima ga struktura, on vjeruje u kaos i neki dobar centaršut gdje će Pašalić bit u dobroj prigodi. Kontinuirano tako nešto nećemo stvarat jer jednostavno imamo dva loša krila
  • Mali dioničar
    21k
    Mali Dioničar i vraćanje u povijest, spajanje nespojivog. Ništa novo — Mlađi referent

U svakom slučaju uživam u besplatnoj edukaciji koji mi pružaš tako da sam ti zahvalan na tome.

Lijepo je kad čovjek može naučiti nešto od pametnijih od sebe i s time se susrećem čitajući svaki tvoj post.
  • Tongo Doumbia
    7k
    Tako je!

To sam pisao u prethodnim postovima, ako ti se da, pronađi. On je spušten na neku međupoziciju, odnosno osam ili šest (igraju s 4 u veznom redu), a ispred njega, odnosno njegovu nekadašnju poziciju zauzima Koopmeiners, koji to radi savršeno.

Dakle Pašalić bi nam po svoj logici fenomenalno došao u veznom redu. Trkački moćan, nadomjestio bi oni što Broz ne daje, igra bez lopte mu je odličan faktor (poželjno je jer nam gotovo cijela postava želi loptu u nogama), i zna se "ademijevski" fenomenalno ubaciti i dati nekakav gol ili stvoriti nered.

Ali ne, ajmo mi njegovu trku i moć koristiti na krilu.

Razumijem i da treneri/izbornici imaju fix ideje. Ali onda kad ovaj da nekakav gol, a događalo se, jer zna i ima to, pa Dalić ispada heroj, jer ga je ipak stavio tu. A čovjek se strašno gubi kad je na krilu. Kad se sjetim one tuge protiv Brazila... Još ako mu iza bude defanzivniji Stanišić, bit će to opet kreativni kaos.
  • Daliban
    4.1k
    Španjolci su Talijane razbili sa krilima. Bez tih krila, pogotovo Nica, Talijani stoje zgusnuti u bunkeru i Španjolci kruže do besvijesti. Normalno da se otvaraju rupe kada Nicu čuvaju dvojica, a ovaj ih svejedno voza cijelu utakmicu. Da iz njegovih individualnih highlightsa izbacimo tu priliku glavom nitko ne bi stekao pogrešan dojam o ulozi koju je Nico imao protiv Talijana.
  • Cosey
    584
    Jučer su Austrijanci pobijedili Poljake tako da je ta opcija propala, ali se otvorila jedna druga.
    Ako Škoti i Mađari remiziraju i Turci pobijede Čehe i Portugalci Gruzijce nama je dovoljan remi protiv Talijana.
  • ZgDLions
    2k
    Ako baš nikog nemreš prevaliti, možda je bolje da odeš na ljetovanje nego da pomoću štapa i kanapa prodješ dalje.
    Iako, kad se sjetim Belgije na SP kako smo visili i na kraju se uramljuje još jedna medalja za Dalićev restoran.
    Možda ga sreća ni ovaj put ne napusti i ponovno nam prepriča svoju viziju u nekom podcastu.
    :smile:
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    Turci pobijede Čehe i Portugalci Gruzijce — Cosey

Ovo se igra par dana nakon naše tekme tako da... Jedino rješenje je da dobijemo Italiju u ponedjeljak i prolazimo. Tu bi i pokazali da zaslužujemo, nekim slučajnim prolazom ne bi postigli ništa pogotovo što u slučaju da budemo treći idemo na Portugal, koji je u onoj prijateljskoj pokazao puno više, pogotovo u drugom poluvremenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.