• Sajla
    6.6k
    jesi i ovdje ti prošao? :wink:
    IMG-20240617-132804.jpg
  • Paggini
    34.4k

Hahahaha ovo je tovar neki napravio, da sakrije svoju sramotnu povijest!!!
  • Oluja
    4.9k
    @Majki2111 vjerujem da nisam jedini koji iščekuje tvoj izvještaj s koncerta.
  • Droljo
    11.2k

Pogotovo iz gradskog saobraćaja pri povratku :brow:
  • Majki2111
    3.7k
    Razmišljo sam o osvrtu, da, al sam sumnjao da ekipu zanima to. Tebe stvarno zanima il je neka sprdnja? :sweat:
  • Dino
    3.1k
    I mene zanima
  • Mali dioničar
    16.6k
    Razmišljo sam o osvrtu,Majki2111

+
  • Paggini
    34.4k
    + za osvrt, molio bih za sve ovdje sto detaljniji
  • serbus
    4.5k
    Meni je uvijek drago kad se Majki javi drugi dan a novčanik još uvijek u đepu.
  • Majki2111
    3.7k
    Uglavnom. 3,5/5.

Imao sam dojam da nije spontana i da je interakcija s publikom bila nekako unaprijed osmišljena. Nešto nij3 djelovalo prirodno. Hitove je otpjevala na početku i točno se vidi da joj to nisu najdraže pjesme za pjevat. Te pjesme jesu za dignut publiku i šou. Nisam fan toga, al s druge strane mi je drago kaj nije pretjerala u šou kao npr Iron Maidden di sam redar bio. Drugi dio koncerta je odličan. Otojevala je ozbiljnije i emotivnije pjesme i uvela je orkestar i to je definivno nivo više. Drugi dio koncerta 5/5. Mislim da bi joj odgovarale ozbiljniji i emotivniji nastup. Za višu ocjenu generalno trebalo je pogodit u emociju.

Ekipa je bila svakakva. Ja bio među nekolicinu žena, svaka luda na svoj način. Slovenke, Istrijanke.

Dobra brijica je solo na koncert otić.
  • ksapi
    3.4k
    Kad mislis da si sve cuo na Zoni… a onda Majki redar :rofl:
  • Majki2111
    3.7k
    Pa da. Zašto ne? Al sam jednom to sam bio. Dost dobro je bilo. Jednog lika sam ulovio podlakticom. Lik je prošo ogradu. :lol:
  • ksapi
    3.4k

Zvucis na forumu ko tratincica.. da mi je vidjet taj kojeg si ti uhvatio podlakticom :lol:
  • Majki2111
    3.7k
    A čuj to ti je tak. Većina se predstavlja velikim i jakim pa ne ispadne tak. Ja se predstavljam realno.

To kaj pričam kako pričam i kaj me zanima ne znači da podlakticom nemrem zaustavit nekog. No opet ponavljam, nisam mangup razbojnik ni mrga s bicepsima. :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.