Novac na udruge se trošio uvijek. Ne samo da se trošio uvijek, za vrijeme Bandića se trošilo enormno više i to neselektivno,
Napišeš sve kako je grad dobio preko harača a ne napišeš da je isti grad povećanje plaća imao, ali najbitnije je napisat sve loše — Dudu9
Tomašević s povećanjem kreditnog rejtinga nema aposlutno nikakve veze. — Sljeme
A ovo kaj pričaš za travu iznad gležnjeva, smeće i štakore po ulici, smrad radi kojeg u nekim kvartovima nemreš izać van i ostalo su itekako bitne stvari — Sljeme
Novac na udruge se trošio i troši se i sad kad se posebno pogoduje udrugama vezanim uz gradonačelnika i njegove ljude, kaj je po meni kriminal. — Sljeme
Pisao si o Bandiću, ne o Tomaševiću, pa sam napisao da je ipak razlika bila u tome što su ga ljudi birali na izborima za razliku od Mamića :sweat: — xavier
Jedini problem s autima je što se prije seruckalo po kupovini auta. — db-izbjeglica
ali da gradska vlast nema apsolutno nikakve veze s gradskim kreditnim rejtingom - to nije istina. — Bosskovitz
komunalije su primarne, zbog njih lokalna samouprava i postoji. — Bosskovitz
Ideološki vezanim, da. To je potpuno normalno, doslovno to je smisao politike - da izabereš na vlast ljude koji će obavljati posao u skladu s ideologijom koja je njihov politički okvir. Da recimo DP dođe na vlast u Zagrebu, više bi se davalo na neke druge udruge, a manje ili ništa na ove. To je demokracija. — Bosskovitz
Vjerojatno bi i Bandiću kreditni rejting bil takav — Sljeme
Pa bio je na vlasti 20 godina i ostavio je horor gradske financije i uzasan kreditni rejting, da je "vjerovatno mogao bit" valjda bi i bio s obzirom na duzinu mandata. Nema potrebe pretjerivati da bi se dokazala poanta o tomasevicevom mandatu. — Nino Bule
Vjerojatno bi i Bandiću kreditni rejting bil takav. — Sljeme
Pošalji onda ovdje i grafikon kreditnog rejtinga Hrvatske u ovom razdoblju pa ćeš vidjeti (ono kaj već i znaš) da se podudaraju jer je kreditni rejting Zagreba kak sam i napisal usko vezan uz državni. — Sljeme
Grad nikad nije bio prljaviji i zapušteniji nego sad, a komunalne usluge plaćamo još više. — Sljeme
Ne to nije demokracija, to je nepotizam. Umjesto sposobnih i stručnih ljudi, umjesto kvalitetnih i konstruktivnih projekata i udruga ti ćeš zaposliti, odabrati i financirati one tebi bliske samo zato jer su tvoji. — Sljeme
To je nasljeđe Jugoslavije koje vučemo za sobom — Sljeme
Evo Boss je potvrdio da lokalni izbori nisu komunalni nego ideološki. — Patak
Napisal sam tu pretpostavku — Sljeme
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.