No razlika je u tome što je čovjek morao izaći na izbore i tamo je bio izabran svaki put. Za razliku od toga, Mamiću članovi kluba nikad nisu dali legitimitet. — xavier
tetejcu najviše zamjeram da u 3 godine nije napravio ama baš ništa kapitalno u gradu.
— emilperska
Promet je gori nego ikada, javni prijevoz isto, odvoz smeća također. — emilperska
samo s puno više dostupnog novca — Bosskovitz
Bandići i njegova ekipa su bili "zlo". Kriminalci koji su postavili sustav za izvlačenje novaca s prodavanjem "magle" i kupovinu glasova. — Sad opet
No razlika je u tome što je čovjek morao izaći na izbore i tamo je bio izabran svaki put — xavier
Ja sada zelim vidjeti kapitalne projekte, nakon 3 godine 'ciscenja ormara'. — jedan u nizu
Fala Bogu pa Tomašević i njegova ekipa uopće ne izvlače novce s prodavanjem magle preko svojih udrugara. — Sljeme
Prosjecan građanin nema pojma što je kreditni rejting i kratkoročno ne vidi korist od održivih i zdravih javnih financija nego vidi da mu je trava iznad gležnjeva, da mu sestrin mali nije upao u vrtić i da se trudi biti pošteni građanin i baca otpad u plavim vrećicama ali susjedi to ne rade i nikog za to nije briga. Ja ću se vratiti na početnu premisu, mislim da oni uopće nisu toliko loši koliko užasno loše komuniciraju prema građanima i dopuštaju drugima da im kreiraju narative. — Bosskovitz
Kad bi sad bili izbori, što bi oni imali za pokazati? — The Undertaker
Da, razlika je u tome što je Tomašević legitimni gradonačelnik voljom građana Zagreba — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.