nemojte gledati ocjene već konkretne podatke po statističkim kategorijama — SjevernaStrana
Driblinzi i dueli su vrlo upitno biljeze, barem po onom sto sam ja primjetio. — NitkoBitan
A i uz samu problematiku biljezenja tu je i sklonost igraca izbjegavanju driblinga ili duela. Netko moze recimo imat preko 50% uspjesnih duela, a da izbjegava one koje misli da ce izgubit. — NitkoBitan
Driblinzi i dueli su vrlo upitno biljeze, barem po onom sto sam ja primjetio. — NitkoBitan
Ha gle, teško mi je na ovo odgovoriti jer nisam detaljno pratio takve stvari, ali ako pričaš o HNL-u i sličnim "manjim" ligama često puta nemaju sve podatke — SjevernaStrana
Naravno, zato mene živcira kad se ovdje ističu postotci uspješnosti u duelima pojedinih igrača, a gledao sam utakmicu/e i vidio nekoliko situacija gdje je igrač morao ući u duel, ali to iz nekog razloga nije učinio — SjevernaStrana
Dosta ljudi ovdje vjeruju sebi više nego brojkama. Ja sam suprotno, sofa je pametnija od mene. Ja svaki put sma na Sjeveru i gledam svaku sekudnu tekme, ali uredno upalim sofu da vidim jesam li ja dobio dobar dojam ili ne — Majki2111
Ja sam suprotno, sofa je pametnija od mene. Ja svaki put sma na Sjeveru i gledam svaku sekudnu tekme, ali uredno upalim sofu da vidim jesam li ja dobio dobar dojam ili ne. Sofina ocjena je ocjena individualne igre. — Majki2111
Daj admine cisti ove likove koji otvaraju temu u temi ! — Žan
ajmo reći jer on nije popratio kolegu u zadnjoj liniji koji je namještao zaledje ili se krivo pozicionira kod defanzivnog kornera i još dvije slične situacije. — Mali dioničar
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.