San Lorenzo
San Lorenzo         
         Naravno, zato mene živcira kad se ovdje ističu postotci uspješnosti u duelima pojedinih igrača, a gledao sam utakmicu/e i vidio nekoliko situacija gdje je igrač morao ući u duel, ali to iz nekog razloga nije učinio — SjevernaStrana
 Omake
Omake         
          Majki2111
Majki2111         

Mr Anderson
Mr Anderson         
         Dosta ljudi ovdje vjeruju sebi više nego brojkama. Ja sam suprotno, sofa je pametnija od mene. Ja svaki put sma na Sjeveru i gledam svaku sekudnu tekme, ali uredno upalim sofu da vidim jesam li ja dobio dobar dojam ili ne — Majki2111

Paggini
Paggini         

Mali dioničar
Mali dioničar         
         Ja sam suprotno, sofa je pametnija od mene. Ja svaki put sma na Sjeveru i gledam svaku sekudnu tekme, ali uredno upalim sofu da vidim jesam li ja dobio dobar dojam ili ne. Sofina ocjena je ocjena individualne igre. — Majki2111
 Mali dioničar
Mali dioničar         
         Daj admine cisti ove likove koji otvaraju temu u temi ! — Žan

mokoxax468
mokoxax468         
         ajmo reći jer on nije popratio kolegu u zadnjoj liniji koji je namještao zaledje ili se krivo pozicionira kod defanzivnog kornera i još dvije slične situacije. — Mali dioničar

Fan
Fan         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.