• sport
    4.9k
    Hoće i novinari :lol:
  • rioda
    9.3k
    I za kraj, Dinamo nije zainteresiran za Šveđanina Samuela Dahla.

24sata dodali ovu rečenicu na priopćenje kluba
  • Izet Hajrović
    5.8k
    jel moguće sa su Šveđani odlučili preko nas nabijati cijenu za njega kao što to vješto rade neki domaći klubovi (Lokomotiva khm)?
  • Orc123
    12.6k
    Ne kuzim ovo, predstavio je imena igraca, tih 6....mislim tesko da bas svi prvi izbori dođu u dinamo...valjda je onako povrsno prodao listu za koje smo zainteresirani jer bi ovo znaciloko da ih je 6 vec dogovoreno pa da se konkretno znaju imena......
  • dumitrumitu
    1.5k
    Meni nije jasan dio gdje najavljuju pojačavanje na 6 pozicija ali ne planiraju veliku potrošnju. Nema pojačanja bez potrošnje.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Ako je netko bio na toj sjednici i čita ovaj post, molim Vas da mi samo odgovorite s "Da" ili "Ne" na sljedeće pitanje pa da mogu mirne duše i uma zaspati. Je li među tim famoznim pojačanjima bilo spomenuto prezime Galešić ili, ne daj Bože, Radeljić?
  • rioda
    9.3k
    Odgovor je u tome da je to osobna interpretacija novinara, vrlo vjerojatno zlonamjerna. Tako da se nema smisla na to osvrtati

Naslov: Manenica nasljeđuje Peras, novi član Uprave stiže iz Poljske. Ljetni prijelazni rok? “Nećemo puno trošiti!“

Tekst: Dinamo se želi pojačati, biti europski konkurentan, planira se dolazak pet-šest igrača. Ali, daleko do toga da će se Modri rasipati milijunima, nije u planu velika financijska potrošnja. Cilj jest jačanje momčadi, ali i održavanje financijske stabilnosti kluba.

Dakle, Ničota je nešto našvrljao čisto da proširi klupsko priopćenje. Pa onda svoju škrabotinu stavio u naslov kao da ju je netko iz kluba izjavio. :vomit:
  • miro
    7k
    A gle, ima logike, nađeš 3 igrača s odštetama od 2-3 milje plus 3 igrača kojima su istekli ugovori
  • Izet Hajrović
    5.8k
    možda i 1-2 igrača na posudbu s opcijom otkupa i neće ispasti velika potrošnja.
  • Papastrumf
    17.7k

Neće ti sigurno nitko na to odgovoriti. Mislim da niti clanovi IO-a ne znaju imena o kojima se razgovara i s kojima se pregovara.
  • sanjinlego
    4k

Ne znaju. Ovo mogu potvrditi. I tako i treba biti. Prvi ja, pa svi ostali treba da znaju sto manje informacija dok ne bude to - to. Al' isto tako, i ja, i svi ostali očekujemo da prijelazni rok bude kvalitetan, i efikasan. :)
  • Crni86
    12.8k
    održavanje financijske stabilnosti klubarioda

Ovo je kljucna recenica, nigdje ne pise da se nece puno trositi vec da se nece trositi tako da se narusi financijska stabilnost kluba sto je i sasvim logicno. Ko je kriv novinarima sta su financijski nepismeni i zeljni bombasticnih naslova na koje ce se svi navijaci zapaliti.
  • ShanKu
    1.6k
    Sad gledam jedan Norveški napadač, ima 19 godina, u zadnjih 60 utakmica ima 5 gola... vrijednost 15milijona.. na koji način?? Igra za Club Brugge... kako kod nas nejdu cijene igrača nikako gore..
  • Dzoni
    1.7k
    Razlog je vrlo jednostavan. Ima 19 godina, igra za reprezentaciju Norveske, bio je jako dobar tamo negdje 8., 9.mjesec, igra redovno u prvaku jedne od 7 najjacih liga. Da Dinamo igra hipotetski u npr. Eredivisie, igraci poput Baturine, Vrbancica, Perkovica, Sucica i sl. bi vrijedili visestruko vise. Nije isto igrati na redovnoj bazi protiv ekipa razine Dinama ili igrati HNL gdje se na redovnoj bazi igra protiv nikakvih ekipa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.