• Izet Hajrović
    6.3k
    jel moguće sa su Šveđani odlučili preko nas nabijati cijenu za njega kao što to vješto rade neki domaći klubovi (Lokomotiva khm)?
  • Orc123
    17.5k
    Ne kuzim ovo, predstavio je imena igraca, tih 6....mislim tesko da bas svi prvi izbori dođu u dinamo...valjda je onako povrsno prodao listu za koje smo zainteresirani jer bi ovo znaciloko da ih je 6 vec dogovoreno pa da se konkretno znaju imena......
  • dumitrumitu
    2.2k
    Meni nije jasan dio gdje najavljuju pojačavanje na 6 pozicija ali ne planiraju veliku potrošnju. Nema pojačanja bez potrošnje.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Ako je netko bio na toj sjednici i čita ovaj post, molim Vas da mi samo odgovorite s "Da" ili "Ne" na sljedeće pitanje pa da mogu mirne duše i uma zaspati. Je li među tim famoznim pojačanjima bilo spomenuto prezime Galešić ili, ne daj Bože, Radeljić?
  • rioda
    18.8k
    Odgovor je u tome da je to osobna interpretacija novinara, vrlo vjerojatno zlonamjerna. Tako da se nema smisla na to osvrtati

Naslov: Manenica nasljeđuje Peras, novi član Uprave stiže iz Poljske. Ljetni prijelazni rok? “Nećemo puno trošiti!“

Tekst: Dinamo se želi pojačati, biti europski konkurentan, planira se dolazak pet-šest igrača. Ali, daleko do toga da će se Modri rasipati milijunima, nije u planu velika financijska potrošnja. Cilj jest jačanje momčadi, ali i održavanje financijske stabilnosti kluba.

Dakle, Ničota je nešto našvrljao čisto da proširi klupsko priopćenje. Pa onda svoju škrabotinu stavio u naslov kao da ju je netko iz kluba izjavio. :vomit:
  • miro
    10.3k
    A gle, ima logike, nađeš 3 igrača s odštetama od 2-3 milje plus 3 igrača kojima su istekli ugovori
  • Izet Hajrović
    6.3k
    možda i 1-2 igrača na posudbu s opcijom otkupa i neće ispasti velika potrošnja.
  • Papastrumf
    24.5k

Neće ti sigurno nitko na to odgovoriti. Mislim da niti clanovi IO-a ne znaju imena o kojima se razgovara i s kojima se pregovara.
  • sanjinlego
    4.3k

Ne znaju. Ovo mogu potvrditi. I tako i treba biti. Prvi ja, pa svi ostali treba da znaju sto manje informacija dok ne bude to - to. Al' isto tako, i ja, i svi ostali očekujemo da prijelazni rok bude kvalitetan, i efikasan. :)
  • Crni86
    25.1k
    održavanje financijske stabilnosti kluba — rioda

Ovo je kljucna recenica, nigdje ne pise da se nece puno trositi vec da se nece trositi tako da se narusi financijska stabilnost kluba sto je i sasvim logicno. Ko je kriv novinarima sta su financijski nepismeni i zeljni bombasticnih naslova na koje ce se svi navijaci zapaliti.
  • ShanKu
    2.4k
    Sad gledam jedan Norveški napadač, ima 19 godina, u zadnjih 60 utakmica ima 5 gola... vrijednost 15milijona.. na koji način?? Igra za Club Brugge... kako kod nas nejdu cijene igrača nikako gore..
  • Dzoni
    8.3k
    Razlog je vrlo jednostavan. Ima 19 godina, igra za reprezentaciju Norveske, bio je jako dobar tamo negdje 8., 9.mjesec, igra redovno u prvaku jedne od 7 najjacih liga. Da Dinamo igra hipotetski u npr. Eredivisie, igraci poput Baturine, Vrbancica, Perkovica, Sucica i sl. bi vrijedili visestruko vise. Nije isto igrati na redovnoj bazi protiv ekipa razine Dinama ili igrati HNL gdje se na redovnoj bazi igra protiv nikakvih ekipa
  • CastAway1986
    6.7k
    Navedeni je veliki norveški talent Antonio Nusa..Ako te čudi zašto mu je vrijednost 15M to je zato jer je za Brugge krenuo igrati sa 17 godina i ima već preko 80 nastupa u belgijskoj ligi koja je jača i praćenija od HNL-A a uz sve to ima nastupe i za reprezentaciju Norveške..Već su odbijane ponude za njega od 20+ milijuna
  • Pop corn
    8.9k
    Marić je odboru predstavio točna imena — Yovitssa

Nije...

I za kraj, Dinamo nije zainteresiran za Šveđanina Samuela Dahla. — rioda

Nije....

jel moguće sa su Šveđani odlučili preko nas nabijati cijenu za njega kao što to vješto rade neki domaći klubovi (Lokomotiva khm)? — Izet Hajrović

Moguće je
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.