• BBBaranja
    3.4k
    Ovo bi moglo u temu shit of the year da postoji..
    Kakav debilizam majko moja mila..
  • Paggini
    49.2k
    Ovo su razine gušenja koje nisam mogao zamisliti da su moguće
  • Peškaman
    6.9k
    Je l' moguće koliko su ljudi opterećeni Dinamom i koliki kompleks imaju da u trenutcima slavlja,sreće gdje se udaješ/ženiš ,oko tebe tvoji najmiliji,najbliži,a ti udaraš mačetom po torti u obliku nečega što ne voliš :lol:
  • Mali Zeus
    17.2k
    Navodno da je prvi ples bio uz taktove Baje malog knindže.
  • Izet Hajrović
    4.9k
    Nemoguće da je to dama na koju je Pajač onako nasrnuo, jadnu i nevinu.
  • db-izbjeglica
    17.5k
    buraz moj, zanemarite tortu u obliku maksimira.

zamislite da se ženite, režeš tortu i SKINEŠ SE GOL DO PASA!?

:rofl:
  • Marley
    4k
    Ajmeeeeeee ovo da nisam vidjela, ne bih vjerovala da postoji :lol:
    Istovremeno mi je smijesno, i brutalno zabrinjavajuce ponasanje odrasle osobe.

Sramota.
  • Mali Zeus
    17.2k
    zamislite da se ženite, režeš tortu i SKINEŠ MAJICU!?db-izbjeglica

Rezati tortu gol do pasa donosi sreću.
  • Jurki
    17.1k
    Bome novi nivo mentalne retardacije. Kako ih jebu kompleksi da je to strasno i za ne povjerovati.
  • Sajla
    8.6k
    majko mila, što im napravismo...
    da je ovo bilo u nekom filmu, rekli bi da je pretjerano i nerealno i nemoguće i koja budala je to smislila. a dogodilo se u stvarnom životu. mene je sram to gledati...
  • xavier
    12.1k
    Ono kad misliš da si već sve vidio...i onda vidiš video svadbe gdje mladenci imaju svadbenu tortu u obliku nečeg što mrze iz dna duše, a mladenac reže tu istu tortu gol do pasa :yikes:
  • Paggini
    49.2k
    Dragana Olujić se zove?

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......................................................
  • striko
    2.2k
    Zamisli živjeti s ovom. :lol:
  • Keyser Soze
    13.4k
    Ono kad misliš da si već sve vidio...i onda vidiš video svadbe gdje mladenci imaju svadbenu tortu u obliku nečeg što mrze iz dna duše,xavier

Kaj je najjače, već sam vidio jedan video s neke svadbe od prije par godina di rade isto ovo.
  • Crusades
    16k
    Ovo nazvat čobanima bi bila uvreda prema svim poštenim i skromnim ljudima koji vode brigu o ovcama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.