To je na sudstvu da odredi tko je i koliko krao. Zna se koji su osuđeni do sada... ili bi rulja trebala suditi na punom trgu ko u srednjem vijeku. — DiddyGuela
Rekao sam sve sto mislim. Ovo sve skupa je ispalo jako glupo i nepotrebno. Jednostavno ne mogu shvatiti da se diglo toliko buke oko jedne izjave. To je sve, no hard feelings. — DiddyGuela
Mislim na buku BUUUUUU tokom doceka. — DiddyGuela
Ono sto mi nije jasno je zasto neki spominju Mamica i koga boli ona stvar za tu individuu — scooniepenn
Pa ja pitam ponovno je li Petko Mamica spominjao ili nije? Ako nije zasto ga se spominje? Imali su i svi ostali zaposlenici kluba. I pritom ne mislim na cistacice i ljude zaduzene za odrzavanje terena. — scooniepenn
Ono najbitnije.. da se trakavica oko njegovog novog ugovora/ostanka rijesi do 3.8 i pocetka nove sezone — emilperska
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.