Zeko održao sastanak vezan uz onu zabranu gostujućih navijača koja je bila na snazi.
695
Zar nebi kranjča trebala trajat godinu dana, a ne dvije kako je navedeno u članku? — Ijayi Atiemwen
Na tekme ili bilo koji događaj povezan s klubom.
Pa i u slobodno vrijeme, u dućan ili po kvartu, na kavu, na pivu.
Emreli bi trebao nazad u Qarabag, prvaka svog Azerbajdžana. — NORTE
Gledam statistiku točnih dodavanja u Bundesligi i to kako je Aleksandar Pavlović sa 94,3% vodeći.
Pogledam onda malo naše vezne igrače i vidim da Mišić ima 84, Sučić 83, a Baturina iako igra na poziciji koja sama od sebe iziskuje najviše rizika 86%. Za usporedbu Fruk ima 74, Selahi 84, Pukstas 73, a naši najbolji veznjaci Kovačić i Modrić imaju 94 i 92. Ogromne su to razlike, baš ogromne. — marcio amoroso
Ja obučem dres i kad idem u shopping centar, prirodu, šetnju kvartom.pa opet mi je glupo nositi dres, jer ono... to mi nije komad odjeće kojeg ću svakodnevno nositi, niti materijalom, niti krojem i slično. — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.