• Crni86
    15k
    Sezona za snimit film. Od totalnog ponora, igara bivseg klupskog vodstva, minusa cijele sezone, otpisivanja od svih do napokon kvalitetnog vodstva, trostruke krune i plasiranja u play off lige prvaka.
  • OsamŠest
    6.1k
    Dinamo uber alles!marcio amoroso

Kaj provociraš švabe ili? :grin:
  • marcio amoroso
    45.8k

Ne sjećaš se transparenata sa našeg gostovanja u Stuttgartu?
  • OsamŠest
    6.1k

Ma zajebavam se. Popušili su, pa im dodatno još na njihovom poručiš :smile:
  • Crusades
    18.8k
    Al kako ovo zvuči dobro: "Dinamo je prvi hrvatski klub koji je uspio direktno izboriti neku od grupa eueopskog natjecanja"
  • Jurki
    19.4k
    Ne treba uzeti ko relevantne vijesti sa foruma (pogotovo ne tovarskog).. izgleda Dinamo organizira kamp u Kanadi u Torontu.. isto tak videl sam na fb da se kamp organizira i u Međimurju i u Umagu.. bravo za takve poteze.
  • Rex Ramae
    3.9k
    Ekipa čestitke na još jednom prezimljavanju u Europi.marcio amoroso

Kako misliš prezimljavanju, nije mi jasno? :grin:

Jesam propustio nešto s novim pravilima ili? :chin:

Znam da smo osigurali minimalno grupe EL...
  • Crusades
    18.8k
    zadnje kolo skupine EL/LP se igra u siječnju
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Posljednja dva kola grupne faze igraju se u siječnju sljedeće godine
  • Bosskovitz
    19.1k

Zadnja kola LP/EL igraju se 2025., a sigurno ćemo ih igrati tako da smo tehnički prezimili. S novim formatima UEFA natjecanja trebat ćemo si postaviti i neke nove ciljeve.
  • NitkoBitan
    31.3k
    Young Boysi, Galatasaray, Slovan Bratislava, Bodo/Glimt i Quarabag. Respektabilni protivnici koji nas cekaju u play-offu za LP. Sa 2 od ovih 5 smo se mucili, jedan znamo da je gadan a ostala 2 takoder nece bit macji kasalj.

Kadar moramo pojacat (na vrijeme), pripreme dobro odradit da se ekipa uigra i to je vise manje to, napokon ljeto bez stresa.

Sto se navijacke strane tice napokon i ta europska gostovanja po kojima smo poznati i zbog kojih imamo dobru reputaciju. Njih minimalno 5, znaci kasice prasice budu radile cangr cangr, fuckas EURO i Dojcland.
  • dzg7
    435
    Slovan bi bio najidealniji ,galata daleko najgora
  • DrawTube
    7.1k
    Imam osjećaj da će biti ili Galata ili Karabag. Svake sezone moramo bar 1x odigrat s divljacima s Istoka
  • NitkoBitan
    31.3k
    Galatu bi potpisao da znam da drugu igramo doma na Maksimiru, cak bi i to prije toga da drugu igramo u Svici ili gore Bogu iza nogu.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Jeli oni svi(Bodo, Galata, Slovan, YB...) ulaze direktno u play-off ili moraju proći kvalifikacije?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet