• Droljo
    18.7k
    Idealno bi bilo kad bi dogovorili tipa milju eura, posudba čavline i brodić transfer.
  • Orc123
    12.6k
    kako bi sjedio na klupi ako Jakir veli da cemo i dalje prakticirati sustav 352, pogotovo u hnl?
  • marcio amoroso
    43.5k

A za šta se onda točno traže i prizivaju krila ako ćemo prakticirati igru bez krila. Ja mislim da će taj sustav biti opcija, ali ne standardan sustav.
  • hardek
    5.2k
    3 5 2 će se koristiti protiv slabijih ekipa na domaćim utakmicama. Znači Gorica, Istra, Slaven, Varaždin i novi prvoligaš. Barem je takav moj dojam
  • Izet Hajrović
    5.8k
    sve ovisi o protivniku, vjerojatno će se to i u Europi koristiti u nekim situacijama. Rekao je Jakir negdje da bi sada, s odmakom vremena, promijenio sustav u uzvratu protiv Sparte i zrcalio njihovu verziju s 3 stopera.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Osobno bih puno rađe volio da se fokusiramo na igrača profilom tipa Gavranović nego neku pressing mašinu. No, ako Petković ostaje onda je i ovo kaj imamo sasvim dovoljno.

Novo,
    Kao Dani Olmo, samo lijevi bek: Dinamo 'krade' Romi dragulja koji je prošao školu Barcelone?

https://www.24sata.hr/sport/kao-dani-olmo-samo-lijevi-bek-dinamo-krade-romi-dragulja-koji-je-prosao-skolu-barcelone-985727
  • Orc123
    12.6k
    zanimljiv transfer, takvih treba biti i vise...igrac koji moze ispast top ali i flop. Definitivno rizik posla ne pre velik a potencijalna korist visestruka....
  • Crni86
    12.8k
    to je vjerojatno onaj lijevi bek koji se spominjao iz talijanskog velikana.
  • ibro1986
    387
    upravo procitao kako dinamo zeli dovesti marina soticeka i najvjerojatnije ga ostaviti na posudbi u loksi do zime.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Znao sam da sam negdje čuo ovo ime pa sam išao listat twitterom

Od Rome označen kao projekt

• Keyser Soze
    14.9k
    Kad je izašlo da dovodimo stranog lijevog beka koji je igrao u talijanskom velikanu sam se nadao Ballo Toureu, :lol: kad ono igrač od 20 godina s operiranim meniskusom.

Ne znam kaj bi mislio o ovom, može bit top i flop.
  • Jurki
    18.5k
    Ljudi razmisljam malo o predstojecem prijelaznom roku..citam upise tu na forumu i pizdarije novinara kaj seru..
    Pa jebemu mater kaj nam je tak jadna skautska sluzba da se gledaju samo igraci iz nase lige? I da se samo ta imena vrte.. sad na stranu financije i ostalo.. pa zar je moguce da jedan renomirani europski klub kak je Dinamo gleda samo igrace iz lige kakva je hnl????
    Ako je tak, zaposlite skaute, oformite skautsku sluzbu..onda treba napraviti nekaj da se maknemo od te domace zabokrecine (znam da za ovo bude hejt) ali jebemu mater ne igra se samo nogomet u Hrvatskoj.
    Zar su nam samo opcije Radeljici, Pjace, Šunjici i ostali??? (nemam nikaj osobno protiv njih) al koji je ovo kurac?
    U Europi ima tolko nogometasa koji bi nam bili od itekakve jebene pomoci i dostupni kaj je najbolje.. koji bi nas mogli vinuti do Meseca..a vrte se jedna te ista imena.
  • Captain America
    20.4k
    Imali smo već novog Olma iz Rome. Daniel Tueto :lol:
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Do prije nekoliko utakmica nismo već godinama imali prirodnog lijevog beka na zadovoljavajućoj razini, sada je to Ogiwara. Složit ću se s kolegama da Oliveras može biti top ili flop, svakako u najgorem slučaju Perković može popunjavati poziciju Ogiware ako ostane, iako bih više volio da Perkovića do kraja razvijemo na lijevom stoperu.
  • Blueshadow86
    3.7k
    hešteg kupujmohrvatsko :grimace:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.