• Facke
    6.3k

Teske da bu dosel do minutaze. Al ste zna. Ja ga ne vidim da bi dobil vecu minitazu.
  • Patak
    3.5k
    A Šaranić? Kaj je s njim?
  • Heisenberg1986
    356

Fruk i Janković nisu igrači za Dinamo, Pašalić možda. Po našim kriterijima bi ga već pokopali
  • Ludovic IX
    9.2k
    znam da ima izuzetaka,ali ako do 21-e se ne nametnes nigdje, nisi član u21 gdje stvarno ima svega, nekako mi teško očekivati da će sad eksplodirati.

Ali uvijek ima jedan prso ili petkovic koji eksplodiraju tek kasnije
  • Slush
    962
    Sve sta zelim je ovaj prijelazni rok 3 igraca RPG kvalitete. Jedan za obranu, jedan za vezu, jedan za napad.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Mi sw svi nadamo da u Maricevoj bilježnici već sad ima 10-tak imena koja su baš pojačanja i koja nisu nerealna.

Ako real dobije, onda i potencijalni igrac zna da dolazi u klub u kojem ima veliku šansu igrat LP a to puno znači jer ako igramo od 2.pretkola, odmah smo manje primamljivi.

Biti nekom prvi izbor ili treći nije isto.
  • Zagi
    10.7k
    Sve sta zelim je ovaj prijelazni rok 3 igraca RPG kvalitete.Slush

skromno, moram priznati
  • Slush
    962

Ako je RPG dosao dok smo bili treci na tablici u HNL-u i u Europi u nekakvoj Micky Mouse ligi(ukoliko ju Dinamo osvoji jednog dana cijenit cu to ko da je Liga Prvaka), ne vidim zasto nebi takva kvaliteta dosla da Dinamo igra 8 utakmica u LP ili 8 u EL.
  • sport
    4.9k

Pitali smo trenera prvo što se sprema za iduću sezonu, kakvi su planovi, da li već crta kadrovsku križaljku?

- To je više pitanje za sportskog direktora... Ali da, slažemo, u svakoj liniji tražimo manje-više jednog igrača, možda negdje i dva.
    A po ćemu si ti zaključio ovo što si napisao"Stoper nam isto ne treba imamo Perića i Šutala."Ili nas zajebavaš ili ne uzimaš redovito terapiju.
  • nemapredaje
    5.6k

Nemaju ni tvoji postovi veze sa zdravom logikom, pa evo svejedno “učestvuješ” na forumu
  • Zagi
    10.7k
    Nije stvar toga nego je RPG dosta sretan i spretan ulov. Teško bu bilo uloviti ih svaki rok po još tri takva. Ali ako može, dapače.
  • Haza
    10k
    Ne bi htio braniti spomenutog, ali ne znam šta vas tolko žulja, tek konstantnim spominjanjem istoga imate kontraefekt, imamo na desetke besmislenih komentara. Ako vam se ne sviđa šta piše preskočite i bok.
    Uistinu je suludo 28.05. dati ikakav zaključak o prijelaznom roku, posebice kritizirati SD, ali eto, netko je negativan, takve treba preskočiti.
    Ako Real osvoji LP, očekujem dominantan i uspješan prijelazni rok...
  • mbzg
    156
    Pozdrav svima,
    Posebno ekipi koja stoji iza ove fenomenale stranice/foruma.
    Moj prvi post će biti vezan uz golmane.
    Nevistić koji po kvaliteti zaslužuje biti prvi golman Dinama i za kojeg mislim da je najbolji golman lige a istječe mu ugovor iduće ljeto, te vraćanje Čavline kojem ne možeš garantirati prvu postavu a treba ga otkupiti i omogućiti mu negdje daljnji razvoj.
    Kako je u današnjem nogometu iluzorno očekivati da odluke donose samo klubovi, nego se nešto pita igrače, posebno njihove menađere što očekivati?
    Potpisuješ novi više godišnji ugovor s Nevistićem, što može očekivati Čavlina sa prilikom za poziciju prvog golmana? Dovodiš odmah Čavlinu, možda gubiš Nevistića.
    Po primjeru Livija golmani se teško prodaju iz HNL, pogotovo ne za iznose koje objektivno zaslužuju.
    A opet ulaziti u razne kombinacije s HNL klubovima tipa Rijeke ili u slučaju Čavline Osijeka, je po meni bedasto zbog načina na koji se spomenuti klubovi odnose kad mi imamo upit za njihove igrače…
  • cibona
    5.8k
    Pozdravljam dolazak pjace jedino ako imamo u planu dovesti jos jedno, kvalitetnije i bolje lijevo krilo. Ako cemo se oslanjati samo na pjaci, to je dovoljno za HNL, ali ne i za ono ćemu težimo, a to je liga prvaka.

Što se tice miereza, molim Boga da se taj transfer ostvari, on bi se odlicno uklopio momčad i bio bi pravo pojačanje i velili iskorak u odnosu na postojeću dvojac kule/brodic. Svi mi volimo njih dvojicu, ali budimo realni, ne mogu nam oni biti u prvoj postavi u europskim utakmicama.

Također je jako bitno ove sezone napraviti dobru selekciju. Trenutni imamo previse prosjecnih igraca u kadru, pocevsi od Spikica. Sada je krajnji trenutak da ga nekome uvalimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.