• Peškaman
    9.8k
    Mislim da se nitko ne buni na cijenu od 14e jer je ta cijena i više nego prihvatljiva već na cijenu izvan 'akcije' od 28e.
  • Ludovic IX
    12.8k
    ko je misli kupit, kupit će je sad
  • Crusades
    26.1k
    Možda sam retardiran, ali ja ne vidim majicu u web-shopu. Može asistencija?
  • Juznjak
    4.7k

Od sutra su u prodaji.
  • Crusades
    26.1k
    Evo upravo ove sekunde pročitao cijelu objavu na fejsu. Tenks :up:
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Cijena je opravdana, pridodajmo inflaciju i bolju kvalitetu majice i dobijemo upravo ovu cijenu. Najbolje da klub još dijeli grah pred stadionom, karte za zapad su 5€ u nedjelju (nekima ni to nije dosta). A o kvaliteti da ne pričam, nosim šampionsku majicu iz 2022 već dvije godine stalno i nije joj ništa, mogu zapravo reć da je kao nova. Mislim da si svatko može priuštit ovakvu cijenu jer ne znam gdje to ljudi kupuju toliko jeftinije majice.
  • Tom Hanks
    5.8k
    Napisao sam prije koji mjesec na Zoni, Dinamov navijač je stoput gori od prosječnog tovara — Klenx

Bingo,općenito hrvati nemaju mentalitet za ista niti kuze ista.Sto prije svi to shvatite i prihvatite bit će vam lakše
  • seljak86
    3.2k
    Sjetit ćete se kako ste odvojili jedan gablec za nju — Klenx

Ma kaj je i najgore, neće se ni gableca odreć jer ak je nekom tih 14€ presudno, onda su stvarno za karitas.
  • Brusa
    4.4k
    Ovi kojima je majica za naslov prvaka preskupa neka malo samo stave stvari u perspektivu : plava majica, kratkih rukava, sa malim grbićem, Kuba sa sjevera Hrvatske koji igra 2. Županijsku ligu košta 12 €.
    Također,mali mi ima dres od ronalda, fejk, jel i nakon par pranja otpala su mu slova. Otišao sam u dućan taj sa print majicama da ih pitam dal mogu samo slova RONALDO otštampati na dres. Mogu, za 5,50 €.
    Tako da....
  • bskvorc7
    53
    Svi se drze za tih 28eura, a za tjedan dana vjerojatno ce produzit akciju, a kaj se tice sampionskih majica da je kojim slucajem adidas i stave 35-40eura... kaj bi tek onda bilo... ja se sam nadam da budu uskoro slozili i za webshop da clanovi imaju popist a ne sam u fanshopu...
  • Oluja
    7.5k
    Kome nije skupo neka kupi, kome je skupo neka ne kupuje ali nemojte molim vas jedni drugima viriti u novcanike i "raspolagati" tuđim novcem jer nikada ne znamo tko je u kakvoj financijskoj situaciji.
  • Zagreb1992
    3.9k
    Majica koju je Jakir držao u ruci kad je došao pred sjever za Kureta se ima gdje za kupiti ?
  • Ijayi Atiemwen
    6.6k
    Znaci šampionska majca je od ponoći u web shopu?
  • masacusec
    8.3k
    Majica koju je Jakir držao u ruci kad je došao pred sjever za Kureta se ima gdje za kupiti ? — Zagreb1992

Interna majica ekipe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.