Miro Vugrinec Po meni krivi ti je kut gledanja. S Pjacine strane, bolje je biti izvađen zbog loših 45 minuta nego zbog sindroma staklenih koljena. Vjeruj mi da ni Pjaca a ni Mišković nisu sretni sa izjavom od Sopića jer takve izjave ih stavljaju u podređeni položaj kod dogovaranja novog transfera i ugovora. — hardek
A nemreš tak gledat baš. Eto, ja mislim da je bilo tko od te dvojice došao tada k nama bila bi druga priča. Nazabijali bi se golova i natrpali asistencija. Hajduk je odron a rijeka je terala na valu nekog ludila koje je moralo usporiti i stati.Cinjenica je da Pjaca kao glavni igrac nije rijesio ni jednu bitnu utakmicu. Bas kao ni Brekalo. — Laugreano
Cinjenica je da Pjaca kao glavni igrac nije rijesio ni jednu bitnu utakmicu. Bas kao ni Brekalo. — Laugreano
manje Moufia, Gržana itd... — Ali
Dakle u hnl je broj jedan... daleko ispred Hoxhe, Brekala i slicnih — Ali
Dobro koja je poanta vraćanja na Judu po 483. put?
Nebitno je koliko je dobar ili nije. Gotova priča za sva vremena. — Zagi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.