pederska mainstream liga šampiona
Evo da napišem i ja nešto u nepopularna mišljenja. Svi na našoj zoni i po ostalim portalima dižu Pjacu u zvijezde, kao najbolji igrač hnl, čudo bi došao Dinamu bla bla. Za mene je Marko ekstra momak, cijenim ga i zao mi je ozljeda koje je prošao i svih pehova i želim mu svu srecu. Ali od igrača koji je dao 6 golova i 5 asista kao krilo "najbolje momčadi prvenstva", od čega 2 gola iz penala i 1 promašen penal, nije uopće neka čudo statistika. Nisam neko ko je pobornik statistike, aki za naj igrača jako je bitna i statistika. Osim statistike, bilo je perioda, nakon utakmice protiv lokomotive gdje on 7-8 utakmica nije niti driblao niti razliku radio. Protiv Dinama i Hajduka zadnje 2 utakmice nije nikoga prošao, i moufi i ristovski koji su jedini uz rpg ozbiljniji igrači na desnom beku u ligi su ga pojeli obje utakmice i sakrili. Ima nogometnu kvalitetu, ali jako je usporio nakon ozljeda i zato u 8 godina vani nigdje nije igrao niti radio razliku, od anderlechta, schalkea, fiorentine, genoe, Torina, empolija. Ne bih ga uopće dovodio kao nekog nezamjenjivog i igrača koji dolazi uz epitet najboljeg igrača lige. Nadam se da krivo vidim, ali mislim da sam skroz objektivan i da je prevelik hype oko njega i to je i kolega banana2 uvidio kojeg cijenim jer uvijek piše konstruktivno.
26d — Miro Vugrinec
Po uzoru na Bjelicu koji je odradio senzacionalnu prvu godinu i imao još godinu dana ugovora, treneru Jakiroviću treba pojačati ugovor i vezati ga dodatnu godinu uz Dinamo. — Captain America
Ako dosad nisam bio 100 posto siguran da ti je Jakir familija, sada sigurno jesam hahah — Miro Vugrinec
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.