• Droljo
    18.8k

Ponavljanje je majka znanja...
  • Laugreano
    4.5k
    Kad smo dobili Arsenala, te sezone smo imali gol razliku 4:14. 1 pobjedu 5 poraza...Sezonu nakon toga 6 poraza, gol razliku 0:16.
    Odakle samo iskacete majko mila?!
  • Dinaminjo
    1.5k
    Sassuolo je nanio Interu jedina dva poraza u sezoni pa nije prvak nego ispada u drugu ligu.
    To sto smo dobili par klubova iz petice ne znaci da smo njihova liga
  • DiddyGuela
    3.9k

Jel ti tvoji afrikanci znaju napadat dubinu?
  • San Lorenzo
    20k

Ako je Stojković potpuno oporavljen, onda je to to što se lijevih krila tiče, nemožemo svaki prijelazni rok dovesti deset novih igrača da zamjene one koji su dovedeni 6 ili 12 mjeseci ranije.
  • Meritokrat
    57
    Za Hnl svakako, za Europu ne, pogotovo pored Petkovića. Ako pitaš da li je dobar da zamjeni Petka, to nikako.
    Mislim da nam još jedan Drmić ne treba.
  • Meritokrat
    57

Arsenal sam uzeo samo kao primjer, naravno da ne mislim na tu sezonu. Zašto izvlačiš iz konteksta?
  • Meritokrat
    57

Nadam se da je Stojković taj, mi s Hoxhom i Vidovićem nemamo lijevo krilo u slabijim utakmicama od PO lige prvaka.
  • Slush
    962
    Cisto me interesira kako razmisljate.

Uzet cemo u obzir da su svi zdravi i u peak formi

Opcija A

Vidovic - Baturina - Kaneko

Opcija B

Stojkovic - Rog - Kacavenda
  • Slush
    962

Ako je to istina i vecina se slaze s tim, mi dobivamo dva-tri jaka pojacanja zbog proslih rokova.
  • Nogo
    8.5k

Dobivamo da, a nama će biti najveća pojačanja kada se riješimo Emrelija, Perića, B.Šutala, Mohe, Bočkaja i uskoro Drmića.
  • Slush
    962

MAKSIMALNO SE SLAZEM!!!!!!!!!

Moja poanta je da ne treba panicariti. Kao sto rekoh Stojke, Kacavenda, Rog, RPG su sigurno pun pogodak.Dobili smo i Sucica ovu sezonu. Em godini stariji, em godinu iskusniji za Europu.

Mozda KTC jos nekog igraca iz rukava dofura kao RPG-a da Dinamo uzme.

Mislim da nije dobro da kupimo nesto eto samo da se kupi.
  • hardek
    5.3k
    Treba pričekati i vidjet ko će sve otići. Jasno je da će to sigurno biti Emreli i Moha, vjerovatno će otići Bulat, Perić i Šutalo i još neki. Ono što nam sigurno treba je stoper za prvih 11 i krilo za prvih 11. Sve ovo ostalo će vjerovatno ovisiti o potencijalnim odlascima Baturine i Petka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.