sprdanje moje "paranoje" — GaijiZG
Ali stvar je u tome što Bošković, koji je blizak Dinamovom Proljeći, i vjerojatno neki članovi DPa, ŽELE dugine boje. Jel shvaćaš to, oko i u klubu ima ljudi koji ŽELE anacionalni lgbt Dinamo, samo ti to neće priznati, jer se nisi opekao s takvim likovima i premalo si knjiga pročitao. Ali zato ću ja biti dežurni luđak, i ukazat ti na činjenicu, da NE POSTOJI apolitično djelovanje ljevičara, mislim na pravog ljevičara koji razmišlja o stvarima. Koliko god ti Bošković, i ti iz DPa s kojima je on blizak, pričali da ne žele politiku u klub, oni LAŽU, jer to im je doslovce Modus Operandi "tihi marš kroz institucije", i na taj način dobiješ tranvestita od 200 kila na HRTu koji u haljini educira ljude kako je on normalan. — GaijiZG
Ne vidim gdje sam demantiran? — GaijiZG
Ali nekad treba znati gdje je granica u tim pivicama. — jedan u nizu
Zajednički je dogovor bio s njim da ne bude na listi baš zbog ovakvih prozivanja kakva sad ti radiš.
a stvara se neka sektaška atmosfera da se niš nemre reč. — GaijiZG
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.