• Paggini
    52k

Boto mi miriši da bi mogao, kad se sve zavrsi, u osječkom dubokom loreu ostati upamćen s jednakom ljubavlju kao i Nenči
  • The Undertaker
    8.2k
    Pa oni su i uzeli Bota da krenu od nule, bez "privatnih" i "rođačkih" obaveza. Ništa ljubav i stare zasluge, samo posao. Da li će se to isplatiti tek bumo vidili ali ostalo su već probali.
    Nas nakon finala kupa čeka ista dilema i odluka.
  • dumitrumitu
    1.4k
    Vidjet ćemo što će Boto napraviti ali ne bih se iznenadio da nam Osijek bude glavni konkurent sljedeće sezone.
  • Zagi
    9.9k
    Rekao bih da će iduće sezone biti zanimljva borba za drugo mjesto,a da ćemo mi relativno brzo odmagliti "konkurenciji".
  • San Lorenzo
    19.5k
    Možda se Botu jednostavno nije sviđao nogomet kojeg je Osijek igrao, tek su kolo prije kraja osigurali Europu ispred Loksinog dječjeg vrtića i to zahvaljujući Rudešu, iz kupa su ispali prerano...tek su zadnjih par kola počeli prezentirati nešto gledljivo.
  • Slush
    916
    Dobro, s druge strane Mudražija slavi naslov prvaka s nama dok ga bacamo u zrak... Maloča je potovarica, neka ga slave ko ga jebePaggini

Da se mene pita, dao bi Mudraziji medalju za prvaka HNL-a.

Rastavio onaj karcinom s juga na proste faktore. Rastavio Rijeku. Oba kluba otisla u K nakon Mudrazijinog spektakla.

Nepopularno misljenje: "Mudrazija je vise zasluzan za prvo mjesto nego Spikic" :razz:
  • The Undertaker
    8.2k
    Slažem se. Ako mu već ne mogu dati medalju, mjesto u loži ili autobusu mogu.
  • Krizy
    57.6k
    Uvjeren sam da Boto ni u 3 sezone neće srušiti Bjeličinih 77 bodova s Osijekom.
  • Krizy
    57.6k
    Uvjeren sam da Boto ni u 3 sezone neće srušiti Bjeličinih 77 bodova s Osijekom.
  • Zagi
    9.9k
    Opet, Bjeličinih 77 boodva nije baš puno donijelo Osijeku. Zabava za jednu sezonu.
  • Krizy
    57.6k
    Dugoročno ne, ali se gotovo do kraja borio za naslov i ostvario najveći ligaški uspjeh i bodovni skor u povijesti kluba.
    Vidjet ćemo hoće li Boto uspjeti stvoriti nešto više (glavni konkurenti za naslov, klub koji preprodaje za ozbiljan novac ili razvija mlade igrače).
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    Boto je lose krenuo po meni. S Almasijem je promasio, u vezi sa Soldom smo mi bolje prosli s obzirom na solidne novce + buyback/postotak, a i otkaz Zekicu je upitna odluka.

Sve mi se vise cini da Boto nije toliki mađioničar kakvim su ga predstavili mediji.
  • rioda
    8.7k
    Nepopularno mišljenje vezano uz Osijek, Boto novu godinu neće dočekati u Osijeku
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Kaže gol.hr da je navodno jedan od favorita za klupu Osijeka dugogodišnji Mourinhov pomoćnik Rui Faria.
  • Dzoni
    1.4k
    Malo po malo stvara se hrvatski Wolverhampton. Samo sto umjesto Georgea Mendesa(i kineza), vodi ga Jose Boto i madjari
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.