• SAS1987
    17.6k
    Zamislite ludosti, njihova nutricionistica rukama u prsa odguruje glavnog suca utakmice.NORTE

Trebao je sudac smiriti situaciju ličkim rukovanjem :lol:
  • NKDZ86
    4.3k
    Mislim da nije znao jel muško il žensko pa nije. A i pajač mi izgleda ko sramežljiv lik pa se samo pokupio. Nije ni žuti dao.
  • Blueshadow86
    3.4k
    Eno, pišu 24 sata da je Bjelica blizu preuzimanja hajduka.
  • Olmic
    4.7k
    da bar. Precijenjen
  • Paggini
    51.9k
    Sta ce NH sekta i bolesnici iz Torcide to dopustiti?

Volio bih da ode, kaos koji ce nakon svog odlaska ostaviti ce biti nemjerljiv ičemu.
  • don
    13.3k
    "Neno ljubavi treba li ti što?"

Licemjeri 1950.
  • Paggini
    51.9k
    Licemjeri 1950.don

Kad smo kod licemjerstva, puna usta obrane i ljubavi za malog Vuskovica, ali za Ademija zadnjih 10 godina.... :yum:
  • DiddyGuela
    3.6k
    Tovari standardno sa okretanjem kape. Sutra da im dođu braca mamić oni bi ih slavili ko bogove.
  • Do kraja2023
    299
    Volio bih da Bjelica dodje u hajduk, tak ak jos uvijek ima nekih koji su slijepi da progledaju koji su ovi dole licemjeri i lazni moralisti.
  • dzis
    1.1k
    Bjelica je preskup za njih. .ocekujem nepoznato strano ime
  • Keyser Soze
    13.7k
    A ništa, očekujemo da ga vrijeđaju i potjeraju, ipak je rezultat trend, a ideali vječni :rofl:

Edit: Germanijak kaže da ga nitko nije kontaktirao.
  • Krizy
    57.6k
    Bjelica je preskup za njihdzis

U 2023. Hajduk je potrošio oko 2 milijuna eura na trenere i stručne stožere.
  • Mihaljević
    13k
    Bjelica je precijenjen trener kojem je Mamić sastavio ekipu od A do Ž, to mu jedini uspjeh u karijeri što je napravio, dvolična osoba koja je potjerana iz svakog živog kluba u kojem je bio.
  • Mlađi referent
    12.9k
    Ne znam zašto bi im bio preskup Bjelica, proračun im je takav da to mogu pokrit, ali djeluje mi nerealno jer tandem Bjelica - Torcida mi je nespojiv.
  • Krizy
    57.6k
    Bjelica je precijenjen trener kojem je Mamić sastavio ekipu od A do Ž, to mu jedini uspjeh u karijeri što je napravio, dvolična osoba koja je potjerana iz svakog živog kluba u kojem je bio.Mihaljević

Nemoj se sramotiti. Usporedi karijeru Bjelice s Jakirovićem, kojega toliko veličaš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.