Ali i to je jedan od najvećih mitova, ali nemam baš vremena razbijat ga iako sam odavno imao u planu otvorit temu o tom mitu. — NORTE
Službeno je rekord Maksimira 64.138 gledatelja na tekmi Zagreb - Osijek (1973) — SAS1987
Kako su došli do te vrlo precizne brojke od točno 64.138 gledatelja ako to nije broj prodanih ulaznica, brojači tada nisu postojali, a sigurno nitko nije pobrojao sve osobe na stadionu?
Generalno mislim da sve te brojke iz starih vremena trebamo uzeti cum grano salis. Sjetite se onih prosvjeda i brojanja ljudi po Jelačić placu gdje jedni vele 10.000, drugi 15.000, treći 30.000 ljudi. — Bosskovitz
Hajduk dobro napreduje.
2021/22 72 boda
2022/23 71 bod
2023/24 max 70 bodova — Mali dioničar
4. mjesto jer bi ih i Osijek mogao preći — Mr Anderson
A i Loksa ako dovede dva tri iskusnija pojačanja i ne rasproda sve od 19 godina što je imalo barem jedan dobar dribling ove sezone — Paggini
Ukratko, to s Osijekom je mit, kao i njihovih 20k navijača što je najveća laž ikad napisana.Službeno je rekord Maksimira 64.138 gledatelja na tekmi Zagreb - Osijek (1973) a prodanih ulaznica je bilo 48.802.
U glavi imam podatak da je za Dinamo - Santos bilo prodanih cca 55k karata a službena posjeta je bila "više od 64k" sto pise i na sluzbenoj stranici Dinama, a postoje price o tekmi sa Hajdukom na kojoj je bilo 70k. — SAS1987
Hajde argumentiraj.Ja mislim kako je realno da od 60 000 ljudi bude 10 - 15 000 osječana. Pogotovo u to vrijeme. — Droljo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.