• Paggini
    101k
    Evo nova fiumanska teorija zavjere da su igrači Rijeke pustili Dinamu jučer jer su dinamovci, jer žele ići u Dinamo, jer žele da je Dinamo prvak. Tu su im glavni sumnjivci Pašalić koji je izborio penal i općenito bio opasnost, Pjaca koji je zabio jeben penal i općenito bio opasnost i Goda koji je odigrao ok utakmicu.

Kompleksi su to.
  • striko
    4k
    To mi nema smisla ako je ishod isti, isključenje. Bez obzira jel se radi o drugom žutom ili izravnom crvenom.
  • Jaro
    13k
    imalo smisla, nemalo smisla - takva su pravila svugdje. Treba se samo maknuti od ovoga kako VAR koriste nasi jer to nema veze s pravilima...
  • Sajla
    24.8k
    Je li ovo neka službena hajdučka majica? — NORTE

163829101-422054987-541413982.jpg
  • Rex Ramae
    4.3k
    Pored nabrojanih meni su Labrović i Selahi također sumnjivi bili, prvi sa onim tragično primljenim golom iz slobodnjaka, kako je postavio živi zid a drugi jer je namjerno htio dobiti drugi žuti i ostaviti ekipu s igračem manje, to je i Sopić prepoznao i odmah ga vadio a ovaj na to popizdio.
  • Mr Anderson
    22.7k
    Ne znam jeli zajebancija ili što. Na par mjesta se proziva Labrovića radi gola iz slobodnjaka i živog zida. Napravio je sve kako treba, udarac je pogođen velemajstorski preko zida i golman tu ništa ne može.
  • Blueshadow86
    5.8k
    Jel ovo desno Laszlo Kleinheisler?
  • Rex Ramae
    4.3k
    Ma naravno da je zajebancija, bar s moje strane kao odgovor na Pagginijev post o riječkim teorijama zavjere. :grin:
  • Mali Zeus
    22.2k
    Najbolja stvar mi je bila kad je Šapit netom prije nego je Bruno izveo slobodnjak pričao kak ima nezgodan slobodni di se lopta naglo spušta. :grin:
  • Mr Anderson
    22.7k
    Najbolja stvar mi je bila kad je Šapit netom prije nego je Bruno izveo slobodnjak pričao kak ima nezgodan slobodni di se lopta naglo spušta. — Mali Zeus

Vjerojatno se grizao cijelo noć jer je dozvao Brunin slobodnjaka, hahaha.
  • Eduardo
    31k
    Perišić je iznenađujuće brzo postao nervozan.

giphy-downsized-large.gif
  • Paggini
    101k
    Jel Perišić ušao u itijedan duel u ovih mjesec i po koliko igra? Mislim, jasno mi je zašto mu nitko od protivničkih ne želi ući, ali i bez tih snažnih duela jako loš nogomet igra - nabačaj tu i tamo, ali mršavo je to sve skupa. Ako tako nastavi, brzo će se i njega proklinjati iduće sezone.
  • serbus
    6.2k

Napet je malo sve oko njega je puno Juda koji ne kuže mentalitet...
  • Mali Zeus
    22.2k
    Baš gledam, pričalo se kaj je Labrović zajebo, pa lik je pokrivao isti kut koji i zid tj. bio je previše lijevo.
    Nije kolko tekmi primio gol iz igre, sad kad se otvorilo ide ko iz kabla.
  • DiddyGuela
    7.1k

Bas sam to jucer komentirao za vrijeme utakmice. Njegova igra je bizarna, doslovno izbjegava duele i sklanja se od igraca, pogotovo u obrani. Bas se iz aviona vidi da nesto ne stima, ocito je ta ozljeda napravila puno stete. Osim nekih individualnih bljeskova poput guranja kroz noge i slicnih stvari, stvarno do sada nije pokazao nesta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet