• DiddyGuela
    2.2k

Bas sam to jucer komentirao za vrijeme utakmice. Njegova igra je bizarna, doslovno izbjegava duele i sklanja se od igraca, pogotovo u obrani. Bas se iz aviona vidi da nesto ne stima, ocito je ta ozljeda napravila puno stete. Osim nekih individualnih bljeskova poput guranja kroz noge i slicnih stvari, stvarno do sada nije pokazao nesta.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Kad ce se znati dal je zadnja Tekma Dinama 25.05 ili 26.05?
  • DiddyGuela
    2.2k

Pa sluzbeno se vodi 25.5., mislis da ce prebacit na 26.5.?
    Cak mislim da je odluka da sva prvenstva moraju biti zavrsena 25.5. zbog EURA.
    To vrijedi cak i za nize lige.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Bas sam to jucer komentirao za vrijeme utakmice. Njegova igra je bizarna, doslovno izbjegava duele i sklanja se od igraca, pogotovo u obrani. Bas se iz aviona vidi da nesto ne stima, ocito je ta ozljeda napravila puno stete. Osim nekih individualnih bljeskova poput guranja kroz noge i slicnih stvari, stvarno do sada nije pokazao nesta.DiddyGuela

Takve ozljede dosta sjebu i psihu. Možda tj. vjerojatno se boji ozljede, al ak se bude čuvao do Eura i tad krene prava stvar pitanje je kako će to izgledati. U svakom slučaju ne bi trebao biti prva postava.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Pitam zato kaj je na Supersport 25.05 sve Tekme, ili budu zadnje kolo igrali sve tekme u istom Terminu? Ovak pitam da znam posto planiram iz Njemacke doci na Tekmu
  • DiddyGuela
    2.2k

Ma 25.5. ziher, zadnje kolo se također mora igrati sve u istom terminu.
    A i ovo sto sam ti napisao u editu,cak i mi u nizim ligama moramo zavrsiti 25.5. zbog eura, tako je HNS odredio.
  • dzgkt
    205
    Inače je praksa da sve utakmice po kolima stave u istom terminu na početku sezone pa onda kako se kola približavaju definiraju točne satnice. Moja pretpostavka je da čekaju da se vidi kakva će bit situacija u borbi za 1. i 4. mjesto pa će prema tome definirat točne termine.
  • Crusades1986
    13.4k
    Ako zadnje kolo neće odlučivati o prvaku (a gotovo sigurno neće) i borbi za Europu, neće se sigurno svih 5 utakmica igrat u isto vrijeme jer imamo samo 3 VAR sustava ili reportažnih kola.

Već se nekoliko puta pisalo o tome.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Tesko da ce ostaviti nas i Hajduk da igramo isti dan u Zagrebu, kada nam ne ovisi prvenstvo o tome.
    Posto je nasa tekma gdje ce najvjerovatnije biti proslava naslova sa dizanjem pehara, ja se kladim da cemo mi biti zadnja tekma kola.
    Ili ce nas prebaciti u nedjelju, ili ce druge pomaknuti na petak.
  • DiddyGuela
    2.2k
    Istina, ja sam zabrijao. Ne zavrsavaju svi 25.5. mislio sam da i nize lige moraju zavrsiti do 25.5. Krivi info, my bad.

Znaci moguce da ce zadnja tekma biti pomaknuta na 26.5, pogotovo jer tovari igraju sa Loksom zadnje kolo u ZGu.

Nadam se ipak da ce njih stavit u petak a nasu proslavu naslova u subotu.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Jel dolaze godišnjaci Lokomotive iz Splita na zadnje kolo?

Pitam za prijatelja.
  • DrawTube
    5.4k
    Gledam dan nakon reakcije drugih u lijepoj našoj i naiđem na ovo - Lege najavile gostovanje u Zagrebu :rofl:

Citiram : "150 ljudi na Maksimirskom jugu? Možemo li? :)"

Poklopite se ušima i priznajte da su Demoni i Funcuti jače skupine od vas
  • Captain America
    18k
    Citiram : "150 ljudi na Maksimirskom jugu? Možemo li? :)DrawTube

Na utakmici u 5. mjesecu 2022. dok su još bili u borbi za naslov ih je bilo 64 (prebrojali smo ih na poluvremenu jer smo bili na zapadu skroz blizu jugu) :rofl:
  • Mali dioničar
    16.1k
    Osijek drži (ne)službeni rekord posjećenosti Maksimira.

Neka druga vremena.
  • Droljo
    8.9k

Sa zagrebom za ulaz u prvu ligu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.