Mislim smiješno mi je razgovarati na razini ja ne znam nikog pa vjerojatno to ne postoji. — Mali Zeus
Tvoja razina komunikacije je smiješna — mali M
Nije ni cudo da je Plenki nervozan, a bit ce jos i nervozniji nakon snimaka koje su isplivale a na kojima vrijeda DP, Penavu i Most. — NitkoBitan
Jedino kaj ti sad mijenjaš svoje teze malo — Mali Zeus
Pa naravno, zato ovdje i razgovaramo. Čovjek koji nije sklon mjenjati svoje mišljenje ako dobiva dobre protuargumente je licemjer. Ja imam problem kad netko s visoka docira i izruguje nečiji argument (bez nekog protuargumenta) samo jer ima drukčije iskustvo od drugoga. — mali M
btw.samo da pitam, ako se ne radi o šljakerima i toj razini, onda je argument da postoji 200.000 menagera u državnim firmama (netko je iznio takvu brojku uhljeba)? — mali M
Te brojke su smiješne i provizorne, valjda je argument da tkogod radi u državnoj firmi ili upravi je uhljeb i automatski glasa za HDZ. — Mali Zeus
ma na ovo sam se načelno ja i htio cijelo vrijeme osvrnuti, jer našao sam sad statistiku da je tu negdje brojka svih zaposlenih u državnim tijelima i javnoj upravi (200.000+). Jer poznajem ljude u državnim firmama koji su pošteni dobri ljudi.. Okej, zapravo bi se manje zapetljao sa tobom u raspravu da sam odma rekao da ne treba generalizirati i da određen postotak je uhljebnički, ali sigurno ne u tim brojkama/postocima. Trebao sam bolje birati riječi.. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.