The Undertaker
Juznjak
Bosskovitz
kad se budu prodavale godišnje za sljedeću sezonu, možda bi se ekipa sa zone koja ide na zapad mogla dogovoriti da svi uzmemo karte na određenom dijelu tribine i budemo blizu. ne znam koliko nas ima, ali prije će grupa od 10-15-20 ljudi pokrenuti nekakvo navijanje i priključenje sjeveru nego pojednici razbacani posvuda. ne mislim da bismo kopirali sjever na zapad i bili 90 minuta glasni (jer bi onda bili na sjeveru), ali možda si možemo popraviti doživljaj gledanja utakmice na taj način. — Sajla
Neki tip
Paggini
Da smo znali zadnji put kad smo bili na Istoku da nam je to zadnji put u životu, ej... — Bosskovitz
Neki tip
Ne znam kako zamišljaš sjever, ali čini mi se da bi se i tamo mogla razočarat. — Juznjak
Ne znam kako je na samim rubovima, ali opet imam osjećaj da je na rubovima situacija poprilično slična onoj na zapadu — Juznjak
Droljo
Marley
Sajla
Jedino da se svi skupimo isti dan i kupimo cijeli red. Mjesta su se mogla birati inače koliko se ja sjećam. — deda
ShanKu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.