kad se budu prodavale godišnje za sljedeću sezonu, možda bi se ekipa sa zone koja ide na zapad mogla dogovoriti da svi uzmemo karte na određenom dijelu tribine i budemo blizu. ne znam koliko nas ima, ali prije će grupa od 10-15-20 ljudi pokrenuti nekakvo navijanje i priključenje sjeveru nego pojednici razbacani posvuda. ne mislim da bismo kopirali sjever na zapad i bili 90 minuta glasni (jer bi onda bili na sjeveru), ali možda si možemo popraviti doživljaj gledanja utakmice na taj način. — Sajla
Da smo znali zadnji put kad smo bili na Istoku da nam je to zadnji put u životu, ej... — Bosskovitz
Ne znam kako zamišljaš sjever, ali čini mi se da bi se i tamo mogla razočarat. — Juznjak
Ne znam kako je na samim rubovima, ali opet imam osjećaj da je na rubovima situacija poprilično slična onoj na zapadu — Juznjak
Jedino da se svi skupimo isti dan i kupimo cijeli red. Mjesta su se mogla birati inače koliko se ja sjećam. — deda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.