Iagu kojeg se isto s nama povezivalo također ističe ugovor,kakva je s njim situacija? — Pesca90
Za neke se procjene slažem, ali za Pjacu i Miereza niti izbliza. I sam sam bio dosta skeptičan po pitanju Pjacine brzine i moći, ali me i kroz HNL ove sezone, a posebno protiv Egipta potpuno razuvjerio. On se s Egipćanima sprdao, za razliku od recimo Ivanušeca protiv Tunisa koji je bio jedva primjetan. Ono što Pjaca ima, a nemaju ni Ivanušec, ni Oršić, a posebno ne recimo Brekalo je izvanredna tehnika i igračka inteligencija. Kada se samo uzme u obzir kako je kombinirao s našim veznim redom i Petkom to je next level bilo. Dodaj na to da uz Perišića jedini od svih naših reprezentativnih krila (koji su tu prodefilirali zadnjih par godina) ima obje noge i pakleni dribling raspravljati bi li nam bio pojačanje je bespredmetno. Ja krilo ne promatram isključivo kroz golove i asistencije, već kroz doprinos, a on svaku ekipu čini boljom. Možemo pričati o povijesti njegovih ozljeda, ali uz kvalitetnu prevenciju i neraubanje do iznemoglosti ja mislim da nam on može dati odličnih 4 do 5 sezona. — scooniepenn
Što se tiče Miereza i sam sam imao dvojbe kad je o njemu riječ, ali nakon ove sezone ih više niti najmanje nemam. On je potpuno drugačiji napadač od Petka, ali nekoliko stvari ima na top svjetskoj razini, a to su igra glavom, fizikalije i izdržljivost te defanzivna igra uključujući konstantni pritisak. U realizaciji nije top napadač, ali kojeg je nakon Dudua Dinamo imao napadača koji je tu bio klasa. Ja se takvog ne sjećam, a s druge strane uvjeren sam da bi on u Dinamu imao preko 20 golova u sezoni i da bi bio još bolji uz kvalitetnije suigrače. Osim toga, primjerice protiv jednog PAOK-a čija obrana nije bila najsigurnija on bi ih doslovce uništio svojim stalnim pritiskom. Povrh svega, čovjek igra bez prestanka uz minimalan broj ozljeda, što isto nije za zanemariti. — scooniepenn
Ivanović, hahaha...daleko bi dogurali s takvom vizijom. Španerski Dinamo za ponovno rušenje negativnih rekorda u Europi. — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.