Uostalom, RPG vrijedi 3.5 mil. pa je došao besplatno kod nas. — Izet Hajrović
I onda predlazes igrace koji su jos losiji od njih, i nemaju nikakve reference da budu igraci dinama. — Laugreano
Baš kad sam mislio kako sam "prebolio" Thomassona, vidio sam da je u istoj agenciji u kojoj su Bernauer i Pierre-Gabriel.
Spominjem ga na Zoni već 2-3 sezone :rofl:
Adrien Thomasson
Njega sam dosta pratio dok je bio u Nantesu, pri isteku ugovora mi je bilo žao što se nije pokušalo. Pogotovo jer je spominjao da voli Hrvatsku, jer mu je majka iz Hrvatske. Onda je prešao besplatno u Strasbourg. Početkom prošle godine prodan u Lens za 3.9M €, za koji je u prošloj sezoni igrao fantastično.
U Ligue 1 odigrao preko 300 utakmica te upisao 43 gola i 42 asistencija. Baš klasa.
Najčešće igra kao ofenzivni vezni, ali odigrao je i po oko 50 utakmica nešto povučenije i na oba krila.
Ove sezone zabio i golčinu Arsenalu u Ligi prvaka.
Lens ga je otpisao, bar tako pišu svi tamošnji mediji pa se kod mene probudila nada :rofl: — Krizy
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.