Evo, baš je Joža na Tribini u ponedjeljak rekao kako je Maksimir katastrofalna lokacija jer većina ljudi dolazi autom na tekmu, pogotovo je to značajno za ove velike. — Cosey
To da drugi imaju stadione isto u centrima grada je jasno, al sam pročitajte malo po stranim forumima kak je to po kvartovima Londona ekipi živit oko stadiona. Ziher ih ima koji uživaju, ali kolaps koji se dogodi par puta tjedno i živce koje ti popije to vjerujem da većina doživi — kibic
Smatram da bi se trebalo denivelirati samo dio od križanja s Bukovačkom do Kraša. — Mathiasovi Chageri
Plus grad može izaći u susret pa na dane utakmica svima sa ulaznicom/članskom iskaznicom Dinama davati besplatan — Mathiasovi Chageri
Da te citiram... Pa nek se smjeste negdje izvan naseljenih dijelova. — SAS1987
Stadion je bio pri njih i zato ljudi koji žive oko stadiona nisu faktor jer ak im je problem jedna tekma na tjedan onda su odabrali krivu lokaciju — SAS1987
Nikad nisam koristio ali "Park&Ride — SAS1987
Ne sjećam se da sam na dan tekme ikad vidio kontrolu u ZET-u niti, a uvjeren sam da im ne pada na pamet tražiti karte na pregled bilo kome sa dinamovim obilježjem tak da... javni prijevoz na dan tekme je uvijek besplatan :grin:Plus grad može izaći u susret pa na dane utakmica svima sa ulaznicom/članskom iskaznicom Dinama davati besplatan popust — Mathiasovi Chageri
Stadion je bio pri njih i zato ljudi koji žive oko stadiona nisu faktor jer ak im je problem jedna tekma na tjedan onda su odabrali krivu lokaciju. — SAS1987
Stadion je bio pri njih — SAS1987
ak im je problem jedna tekma na tjedan — SAS1987
onda su odabrali krivu lokaciju. — SAS1987
Razlog leži u činjenici da se stadion ne bi nalazio na sadašnjoj poziciji gdje je sjeverna tribina na 10 metara od Maksimirske, a osim toga postojala bi i podzemna garaža i parkinzi što bi utjecalo na smanjivanje kaosa kakav je trenutno u okolici stadiona. — scooniepenn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.