• Mayo
    193
    Imam negativno mišljenje o svakom tko je pljačkao Dinamo, a ti slobodno budi apsolutno 'šokeran' jer netko ne voli tvog lieblinga Lukitzu.

Lp.
  • Zagreb1992
    1.8k

Jel ti srce puno kad se sjetiš da je ta osoba lažno svjedočila u korist kriminalca koji je oštetio klub kojeg voliš ? I ovo vraćati osobu pred kraj karijere mi nema smisla ..ulaganje u budućnost je bolje nego istrošeni Modrić
  • Jurki
    12.6k
    Zanimljiv intervju Gorana Kovacevica u SN.

Isplati se procitati cijeli clanak
  • Droljo
    8.9k

Već je netko od kolega ranije rekao.
    Pare vratit neće. Zašto onda ne bi donio sve ostalo što bi njegov dolazak donio i tako se djelomično iskupio? Bolje ništ od toga svega pa bi se neki ovod bolje osjećali? Nek da tu godinu dvije, igre, popularnosti, prodaje dresova itd nekome drugome i tako nas opet indirektno ošteti? Fakat ne kužim
  • Jaro
    7.7k
    Iako je Mamić u više navrata obećao da ću dobiti dio novca od svojeg transfera, to nikada nismo stavili u pisanu formu, već je sve bio naš usmeni dogovor - izjavio je Modrić, dodajući da je i nakon transfera u Tottenham pitao Mamića hoće li mu platiti dio od transfera, a Mamić mu je odgovorio, kaže Modrić, da će razmisliti i javiti mu.

- Nakon nekog vremena po ostvarenom transferu, kad sam već počeo igrati u Tottenhamu, ponovno sam se obratio Zdravku Mamiću te sam ga upitao hoće li mi isplatiti dio transfera. Zdravko Mamić mi je još jednom rekao da mora o svemu razmisliti i da će mi se javiti. Nakon toga Zdravko Mamić me kontaktirao te mi je rekao da ću ja formalno dobiti 50 posto od transfera, i to negdje oko 10,5 milijuna eura, ali da ću od tog iznosa dobiti samo manji dio, i to za zasluge koje sam ostvario igrajući za Dinamo i što sam ostao dulje u Dinamu... - opisao je Modrić.

Napominjem da smatram da navedeni novčani iznos meni pripada, s obzirom na činjenicu da je zahvaljujući meni NK Dinamo uprihodio značajna novčana sredstva kako od mojeg transfera u Tottenham, tako i od sponzora. Međutim, ako se tijekom postupka utvrdi da nisam imao pravo na taj novac, ja sam ga spreman vratiti - istaknuo je hrvatski reprezentativac.

Sretno i sto dalje od dinama. Obicni mali lopovcic s velikom nogometnom vjestinom...
  • masacusec
    3.9k
    neki koji su danas na "nasoj" strani su nekad surovali sa MamicemNitkoBitan

Na takve sam najalergičniji.
  • Ludovic IX
    7.4k
    što ćemo sa ademijem.. njemu su mamići omogućili primanje plaće za svo vrijeme suspenzije i on sad jednu riječ neće protiv njih reći a kapetan, ljubimac navijača.

modrić oštetio dinamo. a jel su i boysi koji put oštetili dinamo koi je morao plačati kazne zbog "nepodopština". tko će bacit prvi kamen????
  • Olmic
    3.7k
    upravo to, Ademi je na Mamicevoj sisi od samog dolaska, cak bi rekao da mu je i mario menadzer, ali njemu je sve oprosteno.. kad je trebao ici u Granadu ( krznar bio trener ) isao je Ademi molit Mamica u BiH da ga pusti..

Ako Luka hoce doci onda mu treba crveni tepih stavit..

Ako cemo ici takvom logikom lizanja s Mamicem onda raskinut ugovor Baturini jer ima 50% od slijedecg transfera, Sokotu sto dalje od Dinama jer je izjavio da je bilo bolje pod Mamicem. Bit cemo i protiv dolaska Kove, Broza?

Jebes Mamica, napokon imamo nesto pravo, zdravo u klubu i sad stalno vadit kosture…
  • NitkoBitan
    19.1k
    a jel su i boysi koji put oštetili dinamo koi je morao plačati kazne zbog "nepodopština"Ludovic IX

Za vrijeme Mamica ciljano... euro manje u dzepu tadasnjeg Dinama euro manje Mamicu za drpit.

Kaj se tice sadasnjeg stanja baklje su normalan navijacki folklor (i ne ubacuju se u teren) i problem je u nakaradnim zakonima koji to kaznjavaju. A da ne govorim da se ekipa sjetila kaznjavat neke transparente na tribini koji su stari 30tak godina.
  • Mali Zeus
    14.2k
    modrić oštetio dinamo. a jel su i boysi koji put oštetili dinamo koi je morao plačati kazne zbog "nepodopština". tko će bacit prvi kamen????Ludovic IX

Svakako je to isto.

Ako cemo ici takvom logikom lizanja s Mamicem onda raskinut ugovor Baturini jer ima 50% od slijedecg transfera, Sokotu sto dalje od Dinama jer je izjavio da je bilo bolje pod Mamicem. Bit cemo i protiv dolaska Kove, Broza?Olmic

Pa kod Modrića nije baš samo do lizanja s Mamićem, zar ne? Al dobro si poentirao s kosturima, vraćanje Modrića bi bilo baš vađenje kostura iz ormara.
  • The Undertaker
    5.9k
    I rikverci su "normalan" hrvatski nogometni poslovni model. Što ćemo sad?
  • Taćini Serhio
    300
    LM je veliki igrač nesumnjivo, ali daleko je on od bilo kakve ikone Dinama i slično.

Svi bivši mandrilski igrači kroz medije uvijek lijepo govore o svom bivšem klubu, svake godine hajpaju da bi bilo dobro da se osvoji naslov i slično... Ja se ne sjećam kada je LM dao bilo kakvu izjavu vezanu uz Dinamo, nekakvu podršku, okačio neki status na društvenim mrežama... Imate primjerice Dani Olma koji svako malo spominje Dinamo u najboljem mogućem kontekstu. Kada su otvarali pomoćni teren koji nosi ime po LM-u, lik je snimio selfie video od 10 sekundi kao zahvalu. Kao da je Zagreb na Marsu pa je teško odvojit par sati i doći.

Uglavnom hvala za sve, i neka hvala... Moje skromno mišljenje.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Gle, kaznjavanjem klubova radi baklji novac zavrsava u HNSu koji onda od tih novaca financira suce, obnovu terena,odrzavanje lige pa i same klubove... to je jedna kruzna ekonomija :blush:

Od rikverca prosperiraju samo pojedinci.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Kad bi Zajec uspio dogovoriti njegov povratak, kak bi to izgledalo na tribinama? Ja se nadam da bi manjina izrazaval negodovanje jedno kratko vrijeme i to je to. Nek igra jednu sezonu za 1€ i on je otplatio svojih milion što je uzeo. onih 9 ostalih je zavrsilo tam di nije trebalo a oni koji su trebali reć da je dinamo oštećen time, rekli su da nije.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Izjednačavati plaćanja kazni zbog baklji i vađenja love iz kluba je apsolutno sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.