Iako je Mamić u više navrata obećao da ću dobiti dio novca od svojeg transfera, to nikada nismo stavili u pisanu formu, već je sve bio naš usmeni dogovor - izjavio je Modrić, dodajući da je i nakon transfera u Tottenham pitao Mamića hoće li mu platiti dio od transfera, a Mamić mu je odgovorio, kaže Modrić, da će razmisliti i javiti mu.
- Nakon nekog vremena po ostvarenom transferu, kad sam već počeo igrati u Tottenhamu, ponovno sam se obratio Zdravku Mamiću te sam ga upitao hoće li mi isplatiti dio transfera. Zdravko Mamić mi je još jednom rekao da mora o svemu razmisliti i da će mi se javiti. Nakon toga Zdravko Mamić me kontaktirao te mi je rekao da ću ja formalno dobiti 50 posto od transfera, i to negdje oko 10,5 milijuna eura, ali da ću od tog iznosa dobiti samo manji dio, i to za zasluge koje sam ostvario igrajući za Dinamo i što sam ostao dulje u Dinamu... - opisao je Modrić.
Napominjem da smatram da navedeni novčani iznos meni pripada, s obzirom na činjenicu da je zahvaljujući meni NK Dinamo uprihodio značajna novčana sredstva kako od mojeg transfera u Tottenham, tako i od sponzora. Međutim, ako se tijekom postupka utvrdi da nisam imao pravo na taj novac, ja sam ga spreman vratiti - istaknuo je hrvatski reprezentativac.
neki koji su danas na "nasoj" strani su nekad surovali sa Mamicem — NitkoBitan
a jel su i boysi koji put oštetili dinamo koi je morao plačati kazne zbog "nepodopština" — Ludovic IX
modrić oštetio dinamo. a jel su i boysi koji put oštetili dinamo koi je morao plačati kazne zbog "nepodopština". tko će bacit prvi kamen???? — Ludovic IX
Ako cemo ici takvom logikom lizanja s Mamicem onda raskinut ugovor Baturini jer ima 50% od slijedecg transfera, Sokotu sto dalje od Dinama jer je izjavio da je bilo bolje pod Mamicem. Bit cemo i protiv dolaska Kove, Broza? — Olmic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.