• Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    2 pitanja

Kada i gdje je kolektivno tetoviranje?

Da li gospodina oslovljavamo sa malim ili velikim g?

#moramobolje
    Lp
  • Patrik11
    164
    rudes pa pauza nakon toga ce se rehabilitirati pa ce biti prvaci do sljedece utakmice protiv malo ozljiblnijeg protivnika
  • Patrik11
    164
    nakon toga nova pouka pa rehabilitacija
  • Jurki
    12.6k
    Znaci ovako gospodin trener je u prvom poluvremenu fasoval 3 komada i on napravi prvu izmjenu u 72goj minuti umjesto da u 25.oj . da zamjeni 5 igraca.
    Samokritika ne postoji u njegovom vokabularu.
    Lucescu ga je skoloval jebeno..paok nije neka ekipa al su grizli i uzeli kaj su htjeli.
    Kamo srece da je ovo sad bil prvi put.. al se nadam da je zadnji.
    Nemoj biti pizda i peder vec daj ostavku..priznaj jednom kad si zajebo po tisuciti put.
    Edit: nadam se da ti bu sljedeci angazman u nekom treceligasu di nebus imal mogucnost prodavati muda pod bubrege, vec bus moral spasavati glavu na ramenu bjezeci kroz kuruzišča da te ne zatuceju z sekiru.
  • San Lorenzo
    16.9k
    2 pitanja

Kada i gdje je kolektivno tetoviranje?

Da li gospodina oslovljavamo sa malim ili velikim
    Gražvydas Mikulėnas

Ja sam već ostavio novac po strani da ispunim obećanje i istetoviram Jakirovu glavu ako osvoji tripletu, ali jbg, usmjerit ću taj novac u nešto drugo.
  • LaznjakProsineckog
    819
    Jakir je ove sezone odigrao tri tekme protiv Hajduka, s dvije različite momcadi. Još im nije prešao centar s više od dva igrača. Fruk je pogodio jednu stativu izvana. Ima dva poraza i nula golova. Što može poći krivo u presudnoj utakmici?
  • miro
    4.7k
    "Moji igrači su me potpuno iznenadili, nisam to očekivao od njih. Nitko od njih nije htio primiti loptu..."

Kako te nije sram tako nešto reć
  • San Lorenzo
    16.9k
    Izostanak medijskog pritiska na njega mi daje za pravo da mislim da on dio svoje plaće šalje u novinske redakcije za 'pošteno pisanje'.
  • Blueshadow86
    1.9k
    Tetovirat ću si datum njegovog otkaza.
  • Dzoni
    773
    Nazalost morat ces na to ovim tempom dosta sacekati
  • Crusades1986
    13.4k
    Ja ne znam kako netko može očekivati od ovog "mudonje" da preokrene trend i sezonu ako taj isti nema muda preuzet odgovornost.

Znači ne mogu ti peti put u sezoni bit krivi igrači ili njihova reakcija ili ne pridržavanje plana. Kako ti nakon Lokomotive doma i cijelih priprema i raketa Hoxhe i Živkovića mogu bit krivi drugi, a ne ti?
  • Maksim Maksimirski
    6.1k
    Mislim da će biti bivši ukoliko ne ostvari barem 4 boda protiv Rudeša i Hajduka to jest ako izgubi na Poljudu. Ta utakmica će biti konačni trenutak istine.
  • Jurki
    12.6k
    ako spusi na poljudu onda mu ni ne trebaju dati otkaz jer je prvenstvo tak i tak spusil.
    U 8 kola ni jedan trener to ne zvlece.
  • Crusades1986
    13.4k
    Da, ajmo mu dat treći put priliku u sezonu da vodi momčad dolje... što bi moglo poći po zlu nakon dva identična nastupa i poraza?
  • sport
    3.6k
    Ima li potrebe tražiti u povijesti tko je sve tražio Bišćanovu smijenu a sad traži njegov povratak..Ljudi ajmo spati, jutro je pametnije od večeri
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.