• db-izbjeglica
    22.6k
    Juniori su osvojili naslov.. promovirajte Banovica za trenera prve ekipe do kraja prvenstva.
    Ovo je strasno.. kaj mi igramo.
    — Jurki

Doslovno se nema što izgubiti!
    Banović makar ima nekakav renome, čovjek je bio solidan nogometaš, odigrao par sezona u bundesligi... njegovo ime nešto znači.

Možemo samo dobiti novog kvalitetnog mladog trenera, u juniore ga se uvijek može vratiti. Lošiji od jakira jednostavno ne može biti.
  • Orc123
    17.5k
    doslovno bilo koga!
  • Rex Ramae
    4.3k
    Lošiji od jakira jednostavno ne može biti. — db-izbjeglica

To smo govorili i kad je Ante bio na klupi, da lošije od njega ne ide..pa vidiš gdje smo nakon godinu dana.
  • db-izbjeglica
    22.6k

dobio je 6 mjeseci i 23 dana
    dobio je prijelazni rok
    dobio je pripreme
  • db-izbjeglica
    22.6k
    To smo govorili i kad je Ante bio na klupi, da lošije od njega ne ide..pa vidiš gdje smo nakon godinu dana. — Rex Ramae

jel dinamo osvojio prvenstvo nakon otkaza čačiću i uhvatio dobar ritam do kraja sezone?
    jest! smjena je imala smisla i isplatila se!
  • Rex Ramae
    4.3k
    Tko je rekao da se nije isplatila? Ali se sjećam da smo govorili da gora igra ne može biti nego tada poslije poraza u kupu pa evo godinu dana poslije igramo 3 puta lošije...cijelu sezonu ustvari.
  • Jurki
    27.9k
    al je napravil posel svaka mu cast.
    Nije problem pozobat i 5 komada.. vec u tome da izađes na teren ko pickica na izlet.
    Ovo nije hejt prema igracima jer znam da znaju. Vec prema treneru koji ih mora psihicki i takticki spremiti za naelektriziranu utakmicu.
    Jakir to ne zna i ajmo po novo/drukcije rjesenje.
  • Klenx
    12.2k
    “Profine” ozbiljne gostujuće tekme.
    Dobio Betis, Osijek na teško krumpiranje i 5 klasa lošiju Astanu

Više sretno nego spretno osvojio bod protiv Rijeke i Osijeka

Kao najveća pička izgubio na Poljudu
    Izgubio u Plzenu
    Izgubio na Kosovu protiv poluamaterske ekipe
    Epski dobio po njonji u Pragu
    I danas hendlao jednu od najsramotnijih predstava zadnjih 15 godina.

Pošto smeće nema obraza sam dati otkaz, gdje mogu uplatiti za njegovu otpremninu?
  • Dzoni
    8.3k

"necemo se braniti, to nije u dinamovom DNK"
  • db-izbjeglica
    22.6k
    ja čekam, refresham, još ništa!

pa jbt šta ima otpremninu od 10 000 000 eura? koji klinac?
  • Kruno
    1.8k
    Vise ni ne ocekujem ostavku.
  • Bernard
    1.5k
    Jakire pogledaj si film upravo na hrt 3-
    ŠARLATAN!!
  • Mathiasovi Chageri
    9.7k

Odlična izjava, jednaka ovoj poslije utakmice:

IMG-0478.jpg

Nakon što ga je iznenadilo to što je protivnik istrčao na teren, uspio je doći do zaključka da su energetski pali jer su bili jedini hrvatski predstavnik u Europi pa ih je to iscrpilo. Da je barem još jedan naš klub igrao ovu fazu natjecanja u igrače bi ušao duh nacionalnog zajedništva i sve bi večeras bilo bolje na krilima dobrih vibracija
  • Navijač Dinama
    13k
    Slažem se sa @Nino Bule, nemamo SD i općenito taj dio(sektor) je loš, pa i da ovog se riješimo i nabijemo nogom u dupe, nemamo koga dovest. Evo koga, dajte neka konkretna imena i baš zašto taj netko. Da je sramota, je i to ogromna, tamburali nas amateri sa polupriznate države, Gorica, "sekica" pa onda i dobijanje po lampi od Praga koji je ista preslika i ovog večeras. Viktoria koju smo pregazili, nas ukakila.

Možemo izvršit samo neku vatrogasnu intervenciju ili reciklažu u vidu Krune Jurčića i brkatog tv popravljača, Cvitanovića i sličnih probisvjetova, ali šta dobijamo time osim što Jakirovića nećemo više gledat, ja mislim baš ništa.

za drugi dio ovo nonšalantna rasprodaja igrača na kraju ljeta i ne dovođenje adekvatnih zamjena na vrijeme, mora netko odgovarat, dal to bila Vlatka Peras, Podnar, Tomičić ili udbaš, sasvim svejedno. Velika je neodgovornost tu ispala.

I onda šlag na tortu sektora, povratak neiskusnog Živkovića i dovođenje jednodimenzionalnog igrača u vidu Hoxhe, uz dužno poštovanje on baš nije igrač za Dinamo, i ne zanima me ta priča o HNL bazenu igrača i uzimanju igraca iz sedme ekioe HNL koji nije prospekat, jer nam je liga realno goli k.... i taj Hoxha koji da narednih 30 puta ide poklopit onaj poluvolej sto je postigao večeras promašio bi loptu..

Sve gore od goreg, vrtimo se u krug, a riješenje konačnog, mislim da nemamo, čak me i ne bi začudilo da izgubimo oba derbija i završimo sezonu na trećem mjestu(ne znam kad smo zadnji put bili treći i da li smo ikada od samostaljenja i bili)..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.