• Infinity
    16.5k
    I dalje me zanima. Da li netko misli da ovaj tip treba biti trener Dinama? I zasto?
  • Krizy
    45.8k
    Bišćan je imao svoju šansu i pokazao je da trenutno nije trener za Dinamo.
    Nema smisla vraćati se na njega, trebamo dokazanog trenera do sutra.
    Legenda, ali nije išlo. Možda nekad u budućnosti.

A Jakirović će sa statistikom koju sam naveo ranije ostati upisan u povijest Dinama zauvijek.
    Onu crnu, negativnu naravno.
  • Nino Bule
    14k
    Ne razumijem potrebu svaki put spominjat biscana, covjek od rezultata u dinamu ove sezone ima prolazak astane i pobjedu protiv istre, ok brzo se presjeklo i dalo mu otkaz ali nije pokazao nicime da je zasluzio klupu dinama opet, popusio od hajduka, prosuo vodstvo protiv aeka, vrijeme je za neko novo rjesenje.
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Bišćan je imao svoju šansu i pokazao je da trenutno nije trener za Dinamo.
    Nema smisla vraćati se na njega, trebamo dokazanog trenera do sutra.
    Legenda, ali nije išlo. Možda nekad u budućnosti.

A Jakirović će sa statistikom koju sam naveo ranije ostati upisan u povijest Dinama zauvijek.
    Onu crnu, negativnu naravno.
    Krizy

ali ako smo biščana najurili, zašto ovog trpimo, tko je on?
    ako nekog trpimo, ja bi prije bišćana!
  • jedan u nizu
    8.7k
    Jakir nas sve jebe u mozak.
    Ovo je ukratko njegova izjava nakon utakmice:

Igraci su krivi jer se nisu drzali plana. Tek na pocetku drugog poluvremena smo poceli ostvarivati ono sto smo planirali i tada smo imali priliku i rezultatski povesti.
    Nakon toga su opet pali, prepali se atmosfere.
    Prvi pout u zivotu je vidio da igraci ne zele primiti loptu.

NIJEDNU JEDINU RIJEC NIJE SPOMENUO SEBE, TAKTIKU, FORMACIJU, STRATEGIJU, PRIPREMU UTAKMICA, ZAMJENE, NISTA!!

Apsolutno su igraci krivi, ali opet imati ovakve alibi izjave ....
  • DrawTube
    5.2k
    Ne spominjem Bišćana u kontekstu da smo bili prestrogi prema njemu, nego da smo daleko preblagi i pretolerantni prema ovoj prevari.

Nijedan nije za Dinamo, ali prevara mora imati jednaki a ne povlašteni tretman.
  • hardek
    3k
    Mislim da je najveći problem nedostatak mogućih kandidata za klupu. Svima je jasno da je Jakir truba, al koga dovest?
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    sve Jasno brat, Ali i klubu to shvate tek kad bude kasno na zalost ,nadam se da grijesim
  • Yovitssa
    738
    Mislim da je najveći problem nedostatak mogućih kandidata za klupu. Svima je jasno da je Jakir truba, al koga dovest?hardek

Bilo koga do kraja sezone. Doslovno. Jer ovakvu pičkastu igru budemo gledali i na Poljudu i na Rujevici.
  • Georg Koch
    4.8k
    Uskoro izjava tipa:
    Ne znam, nismo bili pravi, ne znam sto reci.
    Nismo usli u utakmicu kako smo htjeli i ti nas je kostalo.
    Na poluvremenu smo popricali, dogovorili se promjenama, ali nesretan gol iz prekida nas je dokrajcio.
    Pokusali smo sve sa izmjenama, dali smo sve od sebe i nije islo.
    Zao mi je navijaca, uvijek su uz nas i ovo im nismo trebali priustiti.
    Nadam se da cemo protiv RUDESA biti pravi.

A i je ti glava za Rudesa, neznalče!
  • jedan u nizu
    8.7k
    Mislim da je najveći problem nedostatak mogućih kandidata za klupu. Svima je jasno da je Jakir truba, al koga dovest?hardek

ma nek sami igraju igraci, bolje ce se posloziti nego da ih ovaj doktor nauka vodi
  • Nino Bule
    14k
    Nijedan nije za Dinamo, ali prevara mora imati jednaki a ne povlašteni tretman.DrawTube

Ma slazem se al sve je to posljedica nepostojanja sportskog direktora, plana, vizije, odgovornosti. I onda kad sve to fali radije stanu iza cetvrtog trenera u 18 mjeseci nego opet smjenjuju i riskiraju da se njihova pozicija dovede u pitanje, sad je naravno gotovo i cjeloj upravi je pozicija u pitanju al svejedno nemamo sportskog i neka pripremljena rjesenja da zamjenimo jakira.
  • Kaiser
    72
    vrli treneru
  • emilperska
    6.4k
    Domaćica je i dalje tu, pa ce bit i ovaj tzv. "trener".
    Jedino mu ona moze dat otkaz, a znamo svi da se to nece desit.

Svaki put isti jebeni kurac. Ovaj porusi neki negativni rekord, postavi novi negativni trend. Mi dobijemo zivčani slom, forum se srusi. 99% foruma (osim Plavca) moli Boga da ovaj dobije papire. Tzv "trener" nikad ne dobije papire. I tako u krug od Sparte valjda jedno 20 puta.
    Imamo IO, neka kazu Domaćici da mu u avionu da otkaz.
    Jos bi ja razumio da je on "nas" trener. Ali veceg mamicevca smo mogli dobit jedino da smo Zokija vratili. Nema apsolutno nikakve logike da je on trener. Nek ih vodi bilo tko..
  • Krizy
    45.8k

Ne odlučujem ja.
    Da odlučujem dobio bi otkaz nakon Ballkanija.

Ali to ne znači da je Bišćan trener za Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.