• Nemrem igra Dinamo
    6k
    Ja sam ljut i razočaran, ovo je epska sramota, ali mislim da se malo moraju pojedinci iskontrolirati s izjavama i vređanjem.
    Podrška dečkima i klubu, sada više nego ikada.
    A neznalici lagani miki maus ne u avionu nego već u svlačionici...
    Siguran sam da ova ekipa može i zna što su kroz bljeskove pokazivali, ali jednostavno nema frajera i fajtera na klupi da ih mentalno pripremi
  • Purgeri
    1.4k
    Evo ga trenercina dao izjavu. Neshvatljivo mu je kako nam je paok zabio četvrti gol. I opet “ne mozemo iz svoje koze”. Daj idi vise
  • NitkoBitan
    39.9k
    Bilo se vec 2 puta na treningu pa su oba puta popusili.
  • obelix
    137
    Aek proslo ljeto, ludogorec 3:2 i Vida 2012. I ovo danas su mi 3 najgora poraza Dinama u europi...teska gorcina nakon svakog, gotovo da ti je zao kaj uopce imas u svom DNK da pratis i volis ovaj klub i nogomet
  • San Lorenzo
    24.5k

Onaj izlazak pred Čavlinu na 0-2 mu je ipak najlegendarniji.
  • NitkoBitan
    39.9k
    gotovo da ti je zao kaj uopce imas u svom DNK da pratis i volis ovaj klub i nogomet — obelix

Ma nikad. Ne bumo preuzeli takav luzerski stav.
  • DiddyGuela
    7.1k

Ne mislim na podrsku... podrska ocito ne funkcionira. Ni protiv AEKa ni protiv Sparte. Mozda treba poceti pricat drugim jezikom.
  • obelix
    137

Ma znam, pisem u afektu i svjestan sam toga. Ali niti Lyon 1:7 niti sahtjar 3:3 niti sheriff niti benfica mi nisu ni blizu ova 3
  • M94
    2.9k
    Inace su ove zadnje utakmice mogle vec pokazati da svasta moze bit. I Slaven i Osijek je stvorio najmanje 10 dobrih sansi za gol, samo si izvukao pozitivan rezultat.
    Sad to ipak nije bilo slucaj, 5 komada jbt, a moglo je i vise bit.
    Prekide brane ko na skolskom.
    Lose mi je. Fuj.
  • Endeavour
    741
    Ne mislim na podrsku... podrska ocito ne funkcionira. Ni protiv AEKa ni protiv Sparte. Mozda treba poceti pricat drugim jezikom. — DiddyGuela

Da, idealno nakon što smo izabrali novog predsjednika, idemo prijetiti igračima na treningu. Švašta.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Ja ne pisem u afektu jer me ovaj poraz ne dira kao neki drugi. Ako si u afektu ne pisi nista i prespavaj ovu noc.
  • DiddyGuela
    7.1k

Bolje sada nego nakon jos jedne pederske predstave na poljudu. I tamo vec predugo izgledamo ko glineni golubovi.
  • DinoLeonix
    2.1k
    Prije par dana se pisalo tipa boli me ona stvar za rezultat sad imamo predsjednika imamo demokraciju Itd.
    Čemu sad muka kad smo popušili 5 komada i osramotili se u ocima cijele Europe?
    Ovo je sramota nad sramotama. Jebeni PAOK nas nabio
  • M94
    2.9k
    Ja sam ljut i razočaran, ovo je epska sramota, ali mislim da se malo moraju pojedinci iskontrolirati s izjavama i vređanjem.
    Podrška dečkima i klubu, sada više nego ikada.
    A neznalici lagani miki maus ne u avionu nego već u svlačionici...
    Siguran sam da ova ekipa može i zna što su kroz bljeskove pokazivali, ali jednostavno nema frajera i fajtera na klupi da ih mentalno pripremi
    — Nemrem igra Dinamo

Joj, koliko god nekad ne treba pretjerivati sa ruganjem i blacenjem treba stat i sa ovim luzerskim mentalitetom podrske deckima.
    Pa kakve volje da budemo nakon ovoga? Naravno da si u qurcu i da ti izleti nesto.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Izađite van, prošećite, ohladite se i onda popit pivu. Pustite forum sad. Znam da ću ja tak.
    A u nedjelju u Kranjču, karte su već u žepu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.