• BBBaranja
    3.5k

I to nije sve,krov im je hrđav i prokišnjava,malo malo su ostajali bez struje,nedavno su mjenjanje utičnice u ložama..
  • rioda
    8.7k
    Nažalost situacija u građevini je takva već nekoliko godina. Kvaliteta je užasna što i nije čudno s obzirom na radnu snagu u građevinskim firmama. Za primjer, bio sam na jednom gradilištu sportskog objekta, od 15-ak radnika bilo je par naših penzionera koji i dalje rade (i jedini znaju), ostalo su stranci, od Albanije do Nepala.

Svugdje se kasni naveliko, a da se ta kašnjenja smanje, onda se radi ovako fušerski kao što se vidi na videu. Sve izgleda ušminkano na otvorenju i kraće vrijeme nakon toga, a onda fušanje izlazi na vidjelo
  • rioda
    8.7k
    Uremović out najmanje dva tjedna prema Indexu

U Hajduku vjerojatno čekaju reprezentativnu stanku kao ozebli sunce, redaju im se ozljede non stop
  • Jurki
    17.4k
    drz vodu dok majstori odu.
    Katastrofa da se utuku tolke pare a na kraju se moras pitati dal ti bu komad betona opal na glavu.
    Ocito se šparalo na cementu i to poprilicno.
  • Jurki
    17.4k
    Rijeka u proljetnom dijelu prvenstva osvojila 18 bodova, mi 14.. (Rijeka i mi odigrali utakmicu vise) jogurt 11. S tim da smo Rijeku tukli u direktnom obracunu.
    Sramota na nas proljetni ucinak (prolaz protiv Betisa mi kod ovakvog bodovnog salda ne znaci puno).
    Blagoreceno jako lose. Tu smo u 5 deka s jogurtom.
    Hvala retardiranom treneru i kujsi koja se cereka na utakmicama.
  • Ivdzo11
    6.8k
    30.03 hajduk Dinamo
    03.04 hajduk Dinamo
    07.04 rijeka hajduk

Ako oni prezive ovaj ritam ahhah
  • Praskaton
    4.4k

Prije toga imaju Lokomotivu a poslije Osijek.
    Mora se priznat jako težak raspored,ako ovdje ne bude veceg prosipanja bodova nece nikad
  • Ali
    2.7k
    Nema nitko raspored kao mi, vec smo akumulirali niz cet-ned a sad nam tek slijedi : paok 2x, mozda nakon njih jos netko jak iz europe (galata ili villa) , ova dva gostovanja u pet dana na poljudu i idemo u rijeku.
  • plavac173
    2.6k
    Mi smo barem naviknuli igrat na taj ritam dok hajduk odigrati 3 utakmice u tjedan dana, od tog 2 derbija i idu na Rujevicu, ako to sve uzmu, onda koliko god da ih mrzim treba im cestitat, a da uzmu sve po cijeloj logici nema sanse.
  • Time
    1.3k
    Realno mi imamo najlaksi raspored do kraja(samo HNL),jest da idemo i rijeci i hajduku ali nisu "ublizu".Rijeka ceka nas i tovare i osijek,a sve "male" su im u gostima.Hajduk ima ta 2 jebena tjedna gdje ce nadam se prosuti dosta bodova i pasti na 3 mjesto.
  • DiddyGuela
    3.6k

Fruk i Jankovic 12 golova i 19 asistencija, a nasem bivsem treneru nisu bili dovoljno dobri. Jednog smo imali pa pustili, drugi nam je bio nuđen za kikiriki. Mi smo sebi veci protivnik od hajduka i rijeke.
  • Captain America
    20.4k
    Odmah kad je Tironi pustio vijest da se pregovara s Frukom sam napisao da je low risk, high reward dovođenje i da takav igrač u rotaciji vrijedi ko suho zlato. Čestitke pavijanu koji je ipak odbio takvog igrača besplatno.
  • Georg Koch
    6.2k
    Mi smo sebi veci protivnik od hajduka i rijekeDiddyGuela

Upravo to.

Ili mozemo preformulirati na taj nacin, kao sto sam pisao par puta, da je tovarima u ruke dan Dinamo na kraj prosle sezone/pred pocetak ove, ne vjerujem da bi i ciljano uspjeli uraditi gore i neshvatljivije poteze za Dinamo/bolje za sebe, od ovoga sto je uradila nasa famozna uprava.

Dinamo je jos i dobar, sta se sve radilo, a i radi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.