• dinon7
    1.8k
    I meni se čini da je to gledao. Zadnji kut snimke se vidi udarac laktom prema Lamineu
  • Maki2
    805
    Varazdin se strasno digao u nastavku prvenstva. Cak i bez nekoliko prvotimaca jako lijepo i smisleno igraju.
  • hardek
    4.6k
    Komotno su mogli zabiti 2 komada na Poljudu u utorak i danas barem 1. Umjesto toga zabili su 0 i primili 5.

U tranziciji čim lopta dođe do Belcara oni postaju opasni. Jak je s loptom u nogama i osvaja dosta prostora. Općenito mi se Belcar jako sviđa, mozda ne u kontekstu Dinama ali svakako vidim nešto u njemu.

Sve u svemu nadam se da će uzet bod danas
  • plavac173
    2.6k
    Kakva je utakmica? Po statistici mi se cini da bi Rijeka mogla kiksat
  • din
    823
    Varaždin stvarno dobar, rijeka bez prave prilike, ali ima se još dosta za igrati
  • hardek
    4.6k
    dobro se drže al mislim da će morat zabit ako žele išta izvući ovdje. Ako bude 0:0 Rijeka će na mišiće i kvalitetu nešto ugurati do kraja
  • Antisha
    850
    Imam osjećaj da kad bi Dabro na kladionici odigrao da Đoković izlazi na teren s reketom, Nole bi izašao s mistrijom
  • rioda
    8.7k
    Da se još uvijek kladim, sad bi u lajvu pala dvojka na Varaždin. Rijeka će jurnuti po gol, imam osjećaj da će im zabiti iz kontre
  • Kruno
    951
    Ipak je uspijela dati rijeka
  • Goran86
    232
    Bem ti hnl i smrdljive ekipe poput Varaždina.
  • Maki2
    805
    Golman pocetnicku gresku napravio
  • San Lorenzo
    19.5k

Zato što je početnik.
    Rijeka i hajduk da su igrali Europu na jesen, imali bi 15 bodova zaostatka za prvim mjestom.
  • DrawTube
    7k
    Ono kad Boysi pjevaju tvoju vlastitu pjesmu (ajme meni nije mi dobro )bolje od tebe...
  • Droljo
    16.6k
    Taman sam pomislio kak bi mogli kiksat i zabiju :smirk:
  • Maki2
    805
    Sopa pokusava s ovim izmjenama bit avangarda a ustvari ne zna di bije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.