• San Lorenzo
    20.9k
    Krpa na klupi Rijeke danas pretjerano nervozan.
  • Paggini
    64k

Hahah sta pjevaju, ajme meni nije mi dobro, zabili smo jedan komada hahahah
  • Kruno
    1k
    Gotovo rijesena utakmica.
  • Rex Ramae
    3.7k
    Mi kad smo loše igrali većinom smo gubili ili bi igrali neriješeno a tovari i Riječani pobjeđuju.
  • Mr Anderson
    13.4k
    Pitanje kaj bi bilo da Dabro nije ono sivonjićevski promašio. A i ono što je zabio su centimetri u pitanju ako su dobar frame zaustavili.
  • Ivan0302
    996
    Fascinantno kod Rijeke kad napad ne daje ne igra dobro, štoperi zabijaju asistiraju, isto bek Blagojević protiv Lokomotive.
  • Purger
    360
    Nakon ovog kola, reći ću da je meni fascinantno da smo mi toliko puta kiksali ove sezone i da smo još uvijek u utrci za naslov prvaka.

Predicted points total nam je 74,5 (nakon 36 kola), i kad bi osvojili kojim slučajem titulu s tim brojem osvojenih bodova, po meni bi to bila sramota za hrvatski nogomet.

Rijeka je ove sezone za svoje standarde dosta dobra, imali su kikseva i oni, ali su pružali i dosta lijepe utakmice.

Hajduk je po meni *sveukupno* gledano malo bolji nego prošle sezone, a i tad su nam puhali za vratom, međutim razlika su međusobni ogledi.

Tad smo od njih uzeli 8/12, sad imamo kriminalnih 1/9 s jednim preostalim gostovanjem na Poljudu.

Po meni, tko god osvoji, bit će najgori prvak Hrvatske u dosta dugo vremena. 2017/18 smo bili loši, ali prije toga se ne sjećam kad je prvak bio toliko slab, možda je prošlo i preko 15 godina.

Još sam mlad pa možda netko stariji zna, ali kako god završila ova HNL sezona 23./24. , po meni neka se nikad više ne ponovi.
  • Klenx
    8.2k
    Rijeka u iduća 3 kola ima raspored “Jesi ili nisi”.
    Osijek doma (bez Miereza) i idu u Koprivnicu i Rudešu.

Kad su oni s Rudešom, mi igramo s tovarima na Poljudu.
    Poprilično sam siguran da ako tu uzmu 9/9 bodova napraviti će veliki, veliki korak prema naslovu.
  • Crusades
    17.8k
    Najviše problema će imat u Koprivi, ovo dvoje riješavaju manje-više bezbolno.
  • Purger
    360
    Ako ne možemo mi, onda neka oni osvoje.

Samo ne hajduk

Možda se neki neće složiti ali radije bih da mi budemo 3. a rijeka prva nego mi 2. a hajduk prvi
  • Jurki
    18.8k
    Mi si konstantno pucamo u noge sa pristupom lako cemo i protivnik se bu usral kad nas vidi i sami si budu trpali golove.
    Kolko je konkurencija limitirana u normalnim okolnostima bi prvenstvo odavno bilo rijeseno.
    Zivkovic, Vrbancic i ostatak plejade klinaca bi skupljali minutazu.
    Uprava nam je u kurcu skup s plesnivim predsjednikom, trener ne zna kam goni.. tu i tam ko corava kokos pogodi zrno pa i neki kurac odigramo.
    A prije godinu dana smo pricali o tome kaj nam treba za play off lige prvaka.. sad visimo ko luster u nikad goroj sezoni di ne znas ko igra losije.
    U ligi se igra smece od nogometa za koje nebi ni jedan normalan neutralni pratitelj nogometa dal i 5 centi.
  • rioda
    9.7k
    Jako puno ovisi o iduća dva kola. Mi se bez 6 bodova u te dvije tekme možemo pozdraviti s naslovom. Ako uzmemo 6, računam da će oba konkurenta uzeti maksimalno po 4, to je po meni realno s obzirom na protivnike. S time se dovodimo u situaciju da smo s 3 boda u zaostaloj utakmici na prvom mjestu.

To je po meni strašno bitno jer tad možemo ići s nešto manjim pritiskom na poljud gdje u pobjedu skoro pa uopće ne vjerujem.
  • NB86
    17k
    Nemamo sta vise kalkulirat, dobit svaku, za svaki nas kiks mora se dogodit kiks suparnika inace je gotovo
  • DrawTube
    7k
    Evo ove sekunde sam htio isto napisati

Strasno što se događa niti 8 mjeseci nakon otvorenja. Žešći fuš.

Bilo bi stvarno kao u Montyu Pythonu da stadion za par godina izgubi uporabnu dozvolu i da se Osijek preseli nazad na GV

No s obzirom da se dopušta naše ruglo sumnjam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube