Nadovezat ću se pošto se ovdje pisalo o jučerašnjem navijanju itd. Ne znam što je čudno u tome da ljudi uzmu papire sa stolice prije početka utakmice? Najavila se koreografija na početku utakmice, svi koji nisu upućeni misle da će tako i biti odmah po izlasku igrača. — rioda
Lako za prekratke pjesme, večeras je bubanj bio možda najgori u zadnjih desetak godina. Ja ne znam šta je ono bilo ali nimalo nije pomagalo tribini da prati pjesme. — Mathiasovi Chageri
Ovakav i slični komentari mogu bit napisani samo od strane nekog ko veze nema šta se zadnjih par mjeseci događa
Zbog Atene smo prvo bili desetkovani mjesecima a sad su svi ti ljudi iz Atene out idućih godinu dana, bit će promjena na svim poljima i razumljivo je da se ponekad kiksa — superSantos
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.