Ma sve jasno, ali ti govoris kao da oni guraju neku ekstremnu ideologiju odrasta u nas grad i da je to ne znam sta. — jedan u nizu
Al ono, bas ekstremne teorije se tu navode.
A oni imali jednu javnu tribinu u kojoj su govorili o odrastu. — jedan u nizu
znači ovo je pristrano pisanje — mali M
nemoj sve stavljati pod jedan nazivnik, ja ne tvrdim da žele pobit sve hrvate.. samo tvrdim da su iznimno nesposobni i u jednu ruku, da, samo su financirani iz vana da unose nered.. da su sposobni nebi trebali nikakvo pozadinsko financiranje nego bi sami izborili za vlast i moguć napredak. Nije nekakava luda tajna njihovo financiranje..Ne kuzim zasto se odjednom ti, i neki drugi pojedinci hvatate kao da je ovima cilj da pobiju pola hrvaatskog stanovnistva da bi progurali neku zapadnu, sorosevsku zlu politiku.
I vjerovatno usput naselili milijardu srba .
U svemu se vide neke sulude teorije i neki evil master plan iza svega. — jedan u nizu
eto... tako to i inače završi.. neću više komentirati jer ću opet biti prozvan lažovom... za slobodu su svih i svega, osim ako ne misliš kao i oni.. i pravila su ista za sve, osim ako ne radiš ono što oni žele, onda više nisu ista. svi su jednaki, samo neki malo jednakiji. znam puno "liberala" koji su zbilja odlični ljudi za rasprave, ali nažalost po mom osobnom iskustvu, sa 95% njihovih istomišljenika ovako završava razgovor.. — mali M
Dosta piramidalna šema financiranja koja dokazuje strani novac u hrvatskim strankama, kaj je ak se dobro sećam protuustavno. Kak se ta priča dalje nije zarolala nemrem skužit. — kibic
Most nema veze sa desnicom.. — mali M
da su sposobni nebi trebali nikakvo pozadinsko financiranje nego bi sami izborili za vlast i moguć napredak. — mali M
100 puta rekoh...Lako je biti oporba kraj ovakve vlasti! — masacusec
Da, ali naš najdraži ljevičar :rofl:još nekidan sam na drugoj temi bio "zadrti ljevičar i đenderist" — Bosskovitz
Aaaaahahhahahhhaha... Most je centar čisti. Ponavljam ono što već znaju ptice na grani, mi desno politički neku relevantnu stranku nemamo. U Hrvatskoj je sve pomaknuto u lijevo. Imaš hrpu ljudi koji nisu za abortus pa to ne znači da su desno. Kriva je premisa da tko god nije ljevičar automatski je desničar. Pa ja sebe ne smatram nimalo desničarom, mogu neke stvari shvatiti zašto tvrde, ali ja se prvo vodim moralnim dobrom i prema tome donosim odluke. Može bit najveći ljevičar na svijetu ako donese moralnu ispravnu odluku za dobrobit drugih ima moju podršku u toj stvari.koalicija s HDZ-om — Bosskovitz
Slažem se. Apsolutno. To su trenutno najviše HDZ, SDP i Možemo..Ovo možeš reći za ama baš svaku stranku u Hrvatskoj — Bosskovitz
Most je centar čisti. — mali M
Zato što nije protuustavno i zato što ama baš svaka veća stranka ima programe (su)financirane od matičnih europskih organizaicija, think tankova i zaklada - — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.