• superhik
    11.1k
    Oštar rub ovaj mjesec ima popust na manje noževe. Ja sam si uzeo ovaj. Sasvim dovoljno za većinu stvari koje pripremam:

    https://ostarrub.com/collections/mali-kuhinjski/products/tojiro-basic-petty-vg-10-135-mm
  • Droljo
    8.6k
    Ja sam u pevecu kupio prije par godina neki španjolski za 160kn (čini mi se) i super sam zadovoljan.
    Bolji mi je od dicka kojeg isto imam.
    AP-229160-b.jpg
  • ksapi
    3k
    Da malo dignem temu iz mrtvih.. Nadam se da ima jos koji gurman na Zoni voljan se pohvaliti kuharskim umijecem :yum:

    Jucerasnji rucak - bao bunsi s bbq svinjetinom

    195-E3-CB2-F6-F3-44-D7-85-AF-EB705-AF9-B558.jpg
  • superhik
    11.1k
    imam ovakav stalak sa sušenje bočica od klinca :lol:

    Bao bunsi su hrana koju bi mogao valjda svaki dan jesti
  • ksapi
    3k


    I kod mene je ta namjena, ali posto je zena naravno kupila 3 komada pa stoje u ormaru bezveze iskoristio sam za serviranje :lol:
  • Nema zaleđa Mikića
    1.6k
    @manikk jel se kuhalo išta zadnjih dana?
  • mali M
    5.6k
    Bao bunsi su hrana koju bi mogao valjda svaki dan jestisuperhik

    vidiš to je nešto što nikako da probam. gledam to brat bratu već 3 godine i nikako.. volim ful kuhati i kuhinja je moja domena kod nas doma, ali viš ovo baš nisam probal. Jel sam u KAI-u al me žena nafutrala na one katsu sando sendvičuljke tako da opet izbjegao bunse... morat ću to doma sam nekako izvesti...
  • marcio amoroso
    37.2k
    . Jel sam u KAI-u al me žena nafutrala na one katsu sandomali M

    Katsu sando u kai-u je brutalan :love:
  • Kepec
    6.2k
    U kaj je to zamotano? Izgledao kao obično tijesto, pretpostavljam da je nešto više od običnog tijesta?
  • mali M
    5.6k
    Katsu sando u kai-u je brutalan :love:marcio amoroso
    uf dobar je bio.. samo se konobar križao jer smo im žena i ja na dve porcije katsua potrošili bočicu i pol naljućeg umaka kojeg su imali. Moram tamo otići probat i ostale kombinacije samo nikako da ulovim vrijeme. Taman počeo raditi u centru i onda zbog obnove od potresa me preselili na Jordanovac i sad mi nije tak usput.. al budem već...
    to ti je pareno dizano tjesto. znači tjesto se ne peče nego se drži iznad lonca koji kipi 15-ak min. imaju one posebne košare koje staviš na lonac i unutra ta peciva
  • ksapi
    3k


    https://www.youtube.com/watch?v=Ui_rOkM0bAk

    Preporucam ovaj recept ako se odlucis radit, meni su odlicni
  • superhik
    11.1k
    U KAI su i Katso i Bao odlični. Ne znam što bi izdvojio. Ako sam brutalno gladan onda idem na Katso, kada je gušt onda Bao :smile:
  • manikk
    230


    nisam znao da ima i ova tema, tu sam realno svoj na svome :)

    ali da vas ne silujem sa slikama ovdje, možete sve vidjeti na mom instagram profilu @cocinero.84

    imate top recepata



    zahvaljujem
  • mali M
    5.6k
    tu sam realno svoj na svomemanikk

    to ti prepusti nama da procjenimo.. iduće druženje znači nemoramo tražiti neku klopu nego samo prostor, a ti ćeš će pobrinuti da glumimo gastro kritičare... Majki će nam donjeti cugu sa velikim postotkom alkohola... :wink:
  • manikk
    230

    dogovoreno :)
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.