• Nolifer
    8.8k
    https://youtube.com/shorts/eNIooWxBU7M?si=XsdR0BmcRafGDpwu

    Hahah, e ovo je top, kad si toliko pod gasom, da se zaboravi na glavnu stvar :rofl:
  • Tercel
    496
    Nemam, ne čuvam jer sadim svašta u vrtu pa se ionako skrižaju (navodno) za iduću godinu. Pa nije to to više. A i nemam gdje uzgajat dok je hladno. Uzimam gotove flance od OPG Kristoš iz Nedelišća. Imaš na Faceu stranicu njihovu pod Kristoš. Znali su mi slat Tisak paketom, a prošle godine sam pokupio u Brezovici. Tamo su dolazili vikendom na neki plac u neki prostor, ne sjećam se točno. Nadam se da ću i ovu godinu tako. Uglavnom, flanac je flanac, a dosta su jeftiniji nego Volim Ljuto. Možda imaju i sjeme.
  • ksapi
    3.4k
    Junece snicle u saftu danas pale

    FD8-FCE5-C-526-D-4-E54-B032-EA3-B24243-AC1.jpg
  • Petar86
    987
    izgleda super ali isto tako kao da bi mi tribala saka soda bikarbone nakon jela da ugasim zgaravicu
  • Mrvica
    4k
    Moram priznat prezimenjak zajeban si u kuhinji nema šta. Vrhunski izgleda! :strong:
  • masacusec
    4.3k
    Dečki, kurčite se razno raznim pizdarijama, zna li netko sarmu složiti?!
  • mali M
    6.1k
    Momci, koje jelo vam je od malena top i možete si ga složiti u bilo koje doba dana i noći jer se brzo napravi? Ne tražim Masterchef kerefeke nego onaj "soul food" koji kuhate od malena.
    Da odma krenem, prženi domaći špek sa malo luka, šuknut gore kečap i žličicu senfa i tjestenina. Zaljutiti po želji. 5min posla al bi mogao to udarati ko šašav.
  • superhik
    11.8k
    koje jelo vam je od malena top i možete si ga složiti u bilo koje doba dana i noćimali M

    Kruh i mast
  • ksapi
    3.4k


    Krpice sa zeljem + bilo koje meso
  • manikk
    274
    Moram priznat prezimenjak zajeban si u kuhinji nema šta. Vrhunski izgleda! :strong:Mrvica

    hvala ti puno prezimenjak :)

    Momci, koje jelo vam je od malena top i možete si ga složiti u bilo koje doba dana i noći jer se brzo napravi?mali M

    tjestenina sa gljivama i vinom, doslovno ti treba 10 minuta.
    dok se tjestenina skuha (zelene tagliatele) na tavu dodaš malo papra svježe samljevenog, pa kada on pusti svoju aromu onda dodaš maslac i maslinovo ulje.
    nakon minute dodaš nasjeckane gljive i češnjak, za 2 minute malo bijelog vina
    kada ono ispari dodaš bijelo vrhnje i malo parmezana

    dok se umak reducira tjestenina ti je gotova

    pomješaš sve, na drh dodaš još malo svježeg parmezana i maslinovog ulja

    doslovno 10 minuta, nije masterchef jelo, ali je vrhunsko
  • mali M
    6.1k
    hahhaha kralju! Ovo bi se morao truditi!! Kažem bez Masterchef forica a ti mi reduciraš tu umake!!! Šalim se, ali ovu tjesteninu sam počeo raditi valjda sa 8-9 godina sam, pa mi je zato soul food. Na to sam mislio više, nebum si ko @ksapi kuhal krpice sa zeljem u 3 ujutro!! :lol:
  • jedan u nizu
    10.1k
    šuknut gore kečap i žličicu senfamali M

    A ja mislio da ti ne volis senfa.

    Salu na stranu, kecap na przeni spek? Kakva je to blasfemija?
  • Patak
    3k
    Kruh puter pekmez. Na tome sam odrastao.
  • Oluja
    4.7k
    Jaja na oko sa slaninom. To bih mogao jesti bilo kad iako sam sposoban pripremiti i slozenija jela.
  • Mandelinho
    438
    Momci, koje jelo vam je od malena top i možete si ga složiti u bilo koje doba dana i noći jer se brzo napravi?mali M

    • Skuhaš tjesteninu bilo koju (preferiram penne i fusile)
    • Dok se kuha DJ Tiesto, u lonac srednje veličine istopiš cca 40g maslaca i dodaš 20g brašna na istopljeni maslac, te polagano dodaješ mlijeko dok ne dobiješ gustu strukturu bez grudvica kao npr kod pudinga iz vrećice.
    • Nakon toga dodaješ naribani sir po želji da se otopi skupa s tom bazom i začine po želji (ja volim ljuto pa ubacim chilli flakes i kajenski papar, a nekad i razmrvljenu hrskavu slaninu ili prženi luk(imaš u lidlu za kupiti gotov) i slično)
    • Za to vrijeme DJ se skuhao na al dente i samo ga procijediš i ubaciš u taj umak od sira i imaš jelo za 10-15 minuta

    Ameri bi rekli mac and cheese :smile:

    Edit:

    To su namirnice koje vjerovatno uvijek imaš u frižideru, tako da je jednostavno i po tom pitanju.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.