• Jurki
    17.2k
    Koreografija moze uspjeti 100 posto samo u slucaju da se napravilo u komadu. A to kaj su novinari tupavi koji ne kuze da je gotovo nemoguce sinkronizirati 4000 ljudi u cjelinu zbog gore napisanih razloga.
    Inace zgledalo je top. Bravo za ideju.

Majmuni bi trebali znati da se "uštimavanje" takvih koreografija inace uvjezbava di se tocno zna ko di stoji i kak treba okrenuti papir.
  • dinamo u srcu
    2.1k
    Hvala. Ako nekome još treba za tagiranje, komentar, mail i slično, evo:Bosskovitz

Uz to osim sto su navijači Hajduka potpuno krivo napisali tekst poruke i ovdje im nije uspjela koreografija, grb hajduka i natpis Hajduk SPLIT im nije uspio i ispalo je dosta ružno iako su slova vrlo jednostavna.
    FirstMembership.jpg
  • Doktor Kunić
    4.7k
    Dajte dečki kome se mi to moramo opravdavati? Pa sva mašinerija je protiv nas. Samo hrabro Dinamo!
  • jedan u nizu
    13.2k
    pxl-011023-104055534.jpg

KAJDUK
    KO_D ??
  • superSantos
    3.1k
    takvi napisi medija su sramotni i zlonamjerni, ali treba priznati da koreografija nije uspjela kako su organizatori zamislili, ne treba živjeti u zabludi da je bilo savršenoIzet Hajrović

Jedini kiks je što nije dignuta na početku jer je klub pametno tribine otvorio sat vremena prije početka. Ovako je uspjeh još veći jer je dignuta usred poluvremena, to navijači znaju cijenit a babe tračare ne

Uz pola operative sa zabranama i drugom polovicom kojoj je ovo vjerojatno zadnja utakmica do prvog javljanja na istu

Jedan od organizatora
  • Izet Hajrović
    4.9k
    sve 5, samo kažem, nije uspjela koreografija najbolje kako je trebalo, ali druga je stvar što postoje opravdani razlozi za to. U svakom slučaju, svaka čast na trudu i samo nastavite tako.
  • Droljo
    15.9k
    Meni je uspjela. Ja uopće nisam skužio da nekaj ne štima na tv-u.
  • masacusec
    5.3k
    Koreografija je uspjela! Ovo ostalo su sve opstrukcije i počkaljivanja!
  • mali M
    7.5k
    Tribina je jučer bila (gornji dio i lijevo) krcata ženama i klincima. Na tribini je bilo puno onih koji su valjda orvi put bilo tamo i uskladiti takvu tribinu sa koreo je bio šabački posao. Dečki su izgubili glasove, trčali preko stolica i usmjeravali i koordinirali 4.000 ljudi. Svaka im čast. Jedna mama sa kćeri koja je bila ispod nas je skoro pljeskala od radosti za svaku pjesmu a mene i frenda gledala ko luđake (nije da nismo dali povoda :lol: ) kako smo urlali i dizali ekipu na svakoj pjesmi. Nije ovo bila tribina puna najžešćih iskusnjara pa da je bilo ništ odradit koreo.
  • Mali Zeus
    17.2k
    Svemu ovom se treba nasmijati, vidim da ih sve peče i to kaj je stadion pun i to kaj se oko dinama rađa lijepa priča.
  • Boysica
    852
    Ko god sere za koreografiju samo cu reci primi se posla pa ces vidjet kaj je tooo , deckima kapa do poda na svemu stvarno svaka cast .
    Ovo je iznimno teska koreografija i bilo je ekipe koja u opce nije slusala , sat vremena su vikali po tribini ko di treba sjest i da sw ne diraju papirici .
    Kapa do poda
  • Paggini
    49.6k
    Whats-App-Slika-2024-02-19-u-16-46-00-ea9bf734.jpg

E ekipa, ne znam jel se skuži iz ovog, ali Zagreb nije organizirao doček!
  • jedan u nizu
    13.2k
    Siguran sam da je bio docek u Zagrebu da bi bio 'jadan' i da bas nebi doslo puno ljudi. Sto je jako zalosno.

Drugo, siguran sam da je barem 80% razloga zasto su oni to napravili, bas zato jer ga Zagreb nije imao, pa da oni imaju pokazat dalmatinski dišpet i kako su bolji od nas.
  • serbus
    5k
    Normalno, da su htjeli oni napraviti doček napravili bi da odmah slete u ST i sve pripremili ovako su se nakačili na glup potez Zagreba sa još glupljim...
  • Brusa
    3.1k
    jedva se skuži! Trebali su i NIJE napisati velikim slovima!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.