Nevisticu je dao priliku jer svi razgovaraju i zna njegovu kvalitetu, Bernaeuru je dao zbog onog sta nam je svima poznato, — plavac173
za prema naprijed ne znam sta si ocekivao da ce Dinamo dominirat, kako statisticki, tako posjedom — plavac173
Betis je u prvih 20min imao 6 suteva od kojih je bio 1 opasan o — plavac173
Dinamo nikada, ali nikada nece biti drugacije postavljen protiv ovakvih ekipa, bio nam trener Pep Guardiola ili Jakirovic — plavac173
Ja ne znam jesmo mi svi gledali istu utakmicu?
Da, dinamo je napravio ogromnu stvar, u gostima smo dobili Betisa, jednog od favorita za osvajanje KL. Ali kada bi covjek gledao zonu, rekao bi da smo ih pojeli i izdominirali.
Imali su 16-6 u udarcima, a mi samo jedan u okvir gola. Opasni napadi 66-27 , korneri 8-1.
Mi smo dosli ne izgubiti, i to smo dobili, stovise, uzeli smo sva 3 boda. Nije da je Betis zasluzio sva 3 boda, ali nije ni da smo mi. — jedan u nizu
Ako je tako zasto prije nisu dobili priliku? Za nevistica se zna njegova kvaliteta ali trune na klupi. Za Maxa svi znaju sve, a trune na klupi. Sad ih je ubacio i odjednom jer prepoznaje niihove kvalitete. Prepoznaje moj kurac, to cu ti reci — jedan u nizu
Da imamo ideju, premoć i dominaciju u napadu protiv drugih, a protiv betisa ne, onda bi tvoj komentar imao smisla — jedan u nizu
A mi smo koliko suteva imali? 25? — jedan u nizu
Dinamo je tako postavljen protiv slabijij ekipa pa nam je igra i dalje jalova. — jedan u nizu
Nije ti puno trebalo da opet postanes njegov najveći advokat. — jedan u nizu
Da pratis malo znao bi, rekao je da je htio dati Nevisticu priliku u europi jer su se tako dogovorili. A Maxa je sam stavio — plavac173
Onda ne mozes govoriti da ovo mozda ne znaci bolji pocetak, mozda je bas ovo za utakmkca koja ce preokrenit sve, a mozda nije — plavac173
Samim tim dok gledas utakmicu kroz prizmu statistike govori, tako da necu to komentirat. — plavac173
Dinamo protiv hnl klubova postavljen u defanzivu i igru na kontre? Zanimljjvo, ocito ti gledas neki drugi dinamo — plavac173
Nije ti puno trebalo da krenes kmecat jer je Jakir na klupi dobio utakmicu. Ja sam advokat jer pohvalim (kao sto je i dosta ljudi na forumu poslije utakmice) kad treba pohvalit i kritiziram kad treba kritizirat (kao sto sam i zadnjih dana). — plavac173
Nemoj pricat gluposti, molim te i predji preko svog ponosa — plavac173
pojest ce te mrznja — SjevernaStrana
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.