Opet nastavljas u istom tonu. Ne trebam ja preci preko svog ponosa, ja sam dosljedan svojem mišljenju i stavu. Ti si jedva docekao da ma sva zvona hvalis Jakira i sad zelis poklopit svalog tko ne misli tako. Mijenjas misljenje i opravdavas se na svaku temu koju krenes komentirati.
Malo je Jakir, malo je Rijeka. Malo mavijas za njih, pa se malo opravdavas da nije tako. Pa slavis njihov gol, pa onda seres po ekipi koja zeli da dinamo izgubi. Pa govoris da je izgubljeno prvenstvo, pa onda sljedeci dan seres po ljudima koji su pisali da je prvenstvo gotovo.
I nisam jedini koji ti je to spomenuo, svi znaju kakav si forumas, i kakvog si karaktera. Ja sam vec dovoljno puta rekao da necu ulaziti u rasprave s tobom ali mi vrag neda mira. I sad cu se iskljuciti iz rasprave jer nemam zivaca odgovarati na tvoje argumente koji su 'kmecis, govoris gluposti i predi preko ponosa'. — jedan u nizu
Malo je Jakir, malo je Rijeka. Malo mavijas za njih, pa se malo opravdavas da nije tako. Pa slavis njihov gol, pa onda seres po ekipi koja zeli da dinamo izgubi. Pa govoris da je izgubljeno prvenstvo, pa onda sljedeci dan seres po ljudima koji su pisali da je prvenstvo gotovo. — jedan u nizu
Nitko ne mrzi, samo ja ne gledam svijet kroz ruzicaste naocale nakon jedne pobjede. Nakon pobjede u kojoj nebi zabili gol iz igre ni nakon 900 minuta (kako je netko napisao). Da izgleda bolje, da, izgleda. Nadam se da ce ici i sve bolje. Ali da je ovo neki novi dinamo kalo vi tvrdite - nije. Svaku tekmu se nadam da ce sljedeca biti bolja, i ova nije nista drugacija. Nisam tu kao neki nikad napisao da je prvenstvo izgubljeno i napisao da navijam za rijeku, niti sam slavio njihove golove. — jedan u nizu
Meni je samo ta bespomoćnost naših krila zabrinjavajuća, ne znam zašto sam uopće išta očekivao kad istu ovakvu nemoć pokazuju u HNL-u. Od krilnih napadača očekujem golove ili asistencije, a ne vidim ih. — Rakovica1986
Plavac moj dragi.
Stav je kada navijas za klub. Promjena stava je kad navijas za Rijeku. Promjena stava je kad slavis njihov gol. Promjena stava je kad jedan dan kukas kako je izgubljeno i kako smo poklonili prvenstvo, a drugi dan seres po ljudima koji isto komentiraju. — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.