Taj sam :joke: Drago mi je da je još netko prepoznao debilanu od strane pojedinih forumaša među kojima je i jedan admin. Na par minuta sam osjetio kako je onim jadnicima što im udruga s juga diktira misaoni tijek i disanje. Razumijem frustracije drugih navijača jer ni ja nisam sretan, ali po njima ispada da sam ja ultra zadovoljan s Jakirovićem jer sam napisao da nije jedini krivac za trenutnu krizu. Ali uopće me ne sekira tuđe mišljenje, forumi i služe nekakvim raspravama i izmjenama mišljenja.Prije par dana covjek napisao da Jakir nije jedini krivac a vi ste covjeka svi redom iznapadali, te je mamicevac, te je rijecanin, te je hajdukovac, te je jakirov bot, te je ovo te je ono, a covjek je obicni navijac Dinama koji ima svoje misljenje. — plavac173
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.