Brine me vise da genijalac protiv varazdina ne potegne kaneka,batija i sucica na klupu — Crni86
Jarni je jazavac, apsolutno me zaboli ona stvar za kog će on navijati, al da se mene pita, ni jedan klinac ne bi otišao na okupljanje U17 reprezentacije do kad god je on na mjestu izbornika. Čisto pokazivanje mišića i jasan znak da sa dinamom nema zajebancije i da se ovaj klub ipak nešto pita u hrvatskom nogometu. — db-izbjeglica
Jarni je jazavac, apsolutno me zaboli ona stvar za kog će on navijati, al da se mene pita, ni jedan klinac ne bi otišao na okupljanje U17 reprezentacije do kad god je on na mjestu izbornika. Čisto pokazivanje mišića i jasan znak da sa dinamom nema zajebancije i da se ovaj klub ipak nešto pita u hrvatskom nogometu. — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.